Quantcast

Κι ένα οφσάιντ την Κυριακή θέλει ο Ανδρουλάκης, δεν του φτάνει που γίναν όλα ρδέλο με το πέναλτι

Μπορεί ο αγκώνας του Άβιλα να ξετυλίξει το κουβάρι των υποκλοπών; Ο Νίκος Ανδρουλάκης το πιστεύει

THE NEWSROOM

8 Νοεμβρίου 2022

Κι όμως! Στην Ελλάδα μπορεί η ακρίβεια, η ανεργία και οι φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ να μην αποτελούν λόγους για να τρίξει η καρέκλα των κυβερνώντων, μπορεί παρόλα αυτά να το πετύχει μια αγκωνιά του Άβιλα στον Ιωαννίδη ένα φθινοπωρινό απόγευμα στην Λεωφόρο. Αυτό εντόπισε κι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας την επικαιρότητα στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος πρόσφατα υπέστη ρήξη χιαστού σε χαλαρό μπασκετικό αγώνα στο Ζάππειο, αναφέρθηκε σ’ όλα τα θέματα της επικαιρότητας με επίκεντρο τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού περί υποκλοπών. Για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για την υπόθεση των υποκλοπών, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ένα πέναλτι ήταν αρκετό, ώστε να βγει δημοσίως ο πρωθυπουργός και να παραδεχθεί πρώτη φορά ότι υπάρχει κέντρο παρακολουθήσεων Predator στην Ελλάδα. Ένα offside αν έχουμε την άλλη Κυριακή, είναι ικανός να μας πει και ποιοι έχουν και διαχειρίζονται το παράκεντρο του Predator»

Παράλληλα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι «η παρακολούθησή μου βαραίνει τη διακυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη γιατί οργανώθηκε από το παρακράτος που στήθηκε μέσα στην ΕΥΠ από την εποχή του κ. Μητσοτάκη» ενώ επισήμανε ότι «όμως, το παιχνίδι της εταιρείας ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ και κλιμακώθηκε επί Νέας Δημοκρατίας».

Αλλά…αυτή είναι η δυναμική του αιώνιου ντέρμπι!

 

Best of internet