Quantcast

Γκραφιτάρα του Μάνταλου με φανέλα ΑΕΚ και Εθνικής έπαιξαν κάτοικοι στο χωριό του

Μπράβο στον τόπο του που τιμά τα παιδιά του

THE NEWSROOM

4 Νοεμβρίου 2022

Έχει ακούσει πολλά και είναι ο μόνιμος στόχος των οπαδών της μοναχοκόρης όταν η ΑΕΚ φέρει στραβό αποτέλεσμα. Άλλες φορές δικαίως μιας και είναι ο αρχηγός της ομάδας (πλέον έδωσε το περιβραχιόνιο στον Αραούχο), άλλες φορές αδίκως μιας και υπήρξε πολλάκις ο μοναδικός διακριθέντας σε μια ΑΕΚ που δεν βλεπόταν. Σε κάθε περίπτωση ο Πέτρος Μάνταλος βρίσκεται μονίμως στο επίκεντρο και είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει περάσει και λίγα με τους τραυματισμούς.

Αυτοί που σίγουρα όμως αισθάνονται περήφανοι για τον διεθνή μεσοεπιθετικό είναι οι κάτοικοι του χωριού του, που γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να ξεκινήσεις από ένα χωριό της επαρχίας και να φτάνεις να πρωταγωνιστείς στο μεγαλύτερο επίπεδο. Ο Μάνταλος κατάγεται από τους Υφαντές Ροδόπης, το γήπεδο του οποίου χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα του Πόντου Θρυλορίου.

Ο σύλλογος για να τιμήσει τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό ζωγράφισε στον τοίχο των αποδυτηρίων ένα γκράφιτι με τον Μάνταλο να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και της Εθνικής ομάδας.

“Η ομάδα μας, την οποία έχω την τιμή να διοικώ ως πρόεδρος,ο Πόντος Θρυλορίου εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας την ανάδειξη και την διαφήμιση που παρέχει η φυσιογνωμία του ποδοσφαιριστή Πέτρου Μάνταλου για την Κομοτηνή και την γενέτειρα του το χωριό Υφανταί που χρησιμοποιεί η ομάδα μας ως έδρα, αλλά και την συγγένεια που υπάρχει με μέλη και ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, προχωρήσαμε στην δημιουργία γκράφιτι με τις εικόνες του ώστε να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγαλύτεροι το πώς ξεκίνησε και πού έχει φθάσει στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Πέτρος”, ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Κακουλίδης.

Αλλά…έτσι τιμάνε οι Υφαντές Ροδόπης!

Best of internet