Quantcast

Οργισμένη ΠΑΕ ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση με επεξεργασμένο βίντεο για τις μαντραπήδες στο γήπεδο

Ο Ρουμπάμπας να γυρίσει ανάποδα δεν ξαναμπαίνουν τζαμπατζήδες στο γήπεδο τονίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ

THE NEWSROOM

26 Οκτωβρίου 2022

Το γεγονός οτι η ΑΕΚ αγωνίζεται μετά από 19 χρόνια στην φυσική της έδρα στην Νέα Φιλαδέλφεια, είναι μια συνθήκη που έχει ωθήσει τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων από όλη την Ελλάδα να σπεύσουν να αγοράσουν εισιτήρια. Τόσο για να απολαύσουν από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της μοναχοκόρης, πολλώ δε μάλλον για να αντικρύσουν ιδίοις όμμασι το γήπεδο στολίδι που αφήνει κληρονομιά στην ομάδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όπως μοιάζει λογικό, οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν είναι μόνο 31.500 σε όλη την Ελλάδα για να καταφέρουν να χωρέσουν στο γήπεδο, ούτε έχουν όλοι την οικονομική επιφάνεια να αγοράσουν διαρκείας ή ακόμα και εισιτήριο. Έτσι, αρκετοί από αύτους επιδίδονται στην παραδοσιακή μαντραπήδα, κάτι που όπως φαίνεται από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει εξοργίσει τους ιθύνοντες της κιτρινόμαυρης διοίκησης.

Η ΑΕΚ δημοσιοποίησε video με μερίδα οπαδών να προσπαθεί να μπει στην Opap Arena χωρίς εισιτήριο, ξεκαθαρίζοντας ότι τέτοια φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν. Οι άνθρωποι της μοναχοκόρης μάλιστα, τόνισαν στην ανακοίνωση τους οτι πολλές φορές, στην προσπάθειά τους αυτή δημιουργούσαν και φθορές.

Το μήνυμα της ΑΕΚ:

«Από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 όλη η οικογένεια της ΑΕΚ αισθάνεται υπερήφανη για το νέο ΜΑΣ Σπίτι, τον Ναό ΜΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων μας αυτό το εκφράζει και με τον δέοντα σεβασμό που δείχνει στο νέο μας στολίδι. Δυστυχώς όμως ένας πολύ μικρός αριθμός ατόμων δεν δείχνει κανένα σεβασμό ούτε στο γήπεδο ούτε στην ΑΕΚ ούτε στους οπαδούς της ομάδας μας. Με τεράστια λύπη είμαστε αναγκασμένοι σήμερα να επισημάνουμε δημόσια αυτό το ζήτημα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων μας, καλεί για τελευταία φορά αυτά τα άτομα να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στο Σπίτι ΜΑΣ, στο σπίτι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην ίδια την ομάδα μας. Είναι αυτονόητο όπως φαίνεται και στο –επεξεργασμένο από πλευράς μας, σε αυτή την περίπτωση- βίντεο που παραθέτουμε, ότι όλες οι πράξεις καταστροφής της περιουσίας της ΑΕΚ καταγράφονται από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο είναι υποχρεωτικό να λειτουργεί σε όλα τα γήπεδα, προς χρήση από τις αρμόδιες αρχές. Άρα όποιος πιστεύει πως μπορεί κρυπτόμενος και ατιμώρητος να βανδαλίζει την περιουσία του λαού της ΑΕΚ, σαφέστατα κάνει πολύ μεγάλο λάθος.

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι απόλυτα ξεκάθαρο και είμαστε βέβαιοι ότι αντιλαμβάνονται άπαντες έστω την ηθική τους υποχρέωση να προστατεύουν τον Ναό των Ενωσιτών. Κάθε εντός έδρας αγώνας μας πρέπει να είναι γιορτή. Αυτό απαιτεί και ο λαός της ΑΕΚ. Ο τρόπος για να απομονωθούν και να απομακρυνθούν οριστικά από το γήπεδο όσοι δεν σέβονται την ΑΕΚ και την περιουσία του λαού της, υπάρχει. Με αίσθημα ευθύνης η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την επανάληψη τέτοιων φαινομένων. Όσοι καταστρέφουν το γήπεδο μας δεν ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ. Όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ που έχουν ανταποκριθεί μαζικά και υποδειγματικά στις ιστορικές και μοναδικές στιγμές που ζούμε στο Σπίτι ΜΑΣ αισθάνονται την ίδια λύπη και οργή γι΄ αυτά τα φαινόμενα. Και θα κάνουν ό,τι μπορούν και από την δική τους πλευρά για να απομονώσουν και να απομακρύνουν όσους δεν σέβονται τα ιερά και τα όσια του μεγάλου μας συλλόγου. Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της νέας εποχής στο Σπίτι ΜΑΣ θα είναι όπως αξίζει και αρμόζει στην τεράστια Ιστορία της ΑΕΚ, στις αρχές των φιλάθλων μας και στο μεγαλείο του γηπέδου ΜΑΣ!».

Αλλά…αυτή είναι η δίψα των οπαδών της ΑΕΚ!

Best of internet