Quantcast

Ναϊνγκολάν καπνίζει στον πάγκο της Αντβέρπ like a κάγκουρας, Αντβέρπ του δίνει πούλο επ’αόριστον

Θα μπορούσε και στην τοποθεσία ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων μέσα στην τάξη

THE NEWSROOM

18 Οκτωβρίου 2022

Απίστευτα πράγματα, απίστευτη αδικία. Στην προσπάθεια του μάλλον να κόψει το κάπνισμα και να ξεκινήσει μια καθημερινότητα ατμίσματος, ο διαχρονικά μερακλής Ράτζα Ναινγκολάν εθεάθη από ανθρώπους της ομάδας του της Άντβερπ να φυσάει καπνό από αυτό το περίεργο και δύσοσμο σκεύασμα στον πάγκο της Βελγικής ομάδας πριν από αγώνα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν ουδέποτε έκρυψε την κακή συνήθεια του καπνίσματος και έχει δηλώσει μάλιστα πως δεν φοβάται, ούτε ντρέπεται να το λέει. Ωστόσο τώρα ξεπέρασε κάθε όριο… Ο Βέλγος μέσος τέθηκε επ’ αόριστον εκτός Αντβέρπ καθώς τον έπιασαν να καπνίζει στον πάγκο της πριν από τον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης,  (3-0), χωρίς βέβαια να εκτιμηθεί το γεγονός οτι το κάπνισμα δεν ήταν κάπνισμα, αλλά άτμισμα.

 

Ο άλλοτε σταρ της Ίντερ και της Ρόμα συνελήφθη την ώρα που φυσούσε τον καπνό και η διοίκηση του συλλόγου που ενημερώθηκε αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας. Ο Ναϊνγκολάν αποδέχτηκε την τιμωρία του like a boss αν και την χαρακτήρισε αυστηρή!

«Η διοίκηση πήρε μια απόφαση που αποδέχομαι, αν και θεωρώ λίγο αυστηρή. Όμως θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Instagram. Να θυμίσουμε ότι προ ημερών είχε συλληφθεί επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Σοβαρός ΕΠΑΛιώτης με λίγα λόγια.

Aλλά..this is Radja!

 

Best of internet