Quantcast

Oλόχεστος “συνελήφθη” ο Μπαλοτέλι στην Ελβετία, που να ερχόταν στην ΑΕΚ και στην Γλυφάδα

Τον σταυρό τους κάνουν στην μοναχοκόρη που δεν πήραν τελικά τον Σούπερ Μάριο

THE NEWSROOM

16 Σεπτεμβρίου 2022

Θυμάστε που πριν από μερικές μέρες, το όνομα του Μπαλοτέλι έπαιζε έντονα στα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ και φαινόταν οτι η μοναχοκόρη θα κινηθεί για την περίπτωση του; Θυμάστε πως μόλις η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε πως ενδιαφέρεται για τον παίκτη, πολλοί ξενέρωσαν επικαλούμενοι οτι ο Σούπερ Μάριο έχει σοβαρευτεί και θα κάνει πλάκα στην Σούπερ Λίγκα; Ε μάλλον, εκείνοι που το πίστευαν αυτό καλό είναι να αναθεωρήσουν γιατί ο Μπαλοτέλαρος δεν θα αλλάξει ποτέ.

Ο Ιταλός επιθετικός που υπέγραψε τελικά στην Ελβετική Σιόν και απολαμβάνει την ζωή στις χιονισμένες Άλπεις αυτής της μαγικής χώρας, είπε να το ρίξει έξω μιας και στην ομάδα του ούτε παίζει βασικός, ούτε τον πολυενδιαφέρει κιόλας. Να φανταστείτε πως με την ελβετική ομάδα έχει μετρήσει μονάχα δυο συμμετοχές με αλλαγή και δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει με κάποιο γκολ.

Για τον Μάριο Μπαλοτέλι που δεν βάζει ποτέ μυαλό και καλά κάνει, ήρθε στην επιφάνεια βίντεο στο οποίο τον παίρνουν… σηκωτό σε κακή κατάσταση από μπαρ στο οποίο διασκέδαζε!

Μάλιστα στο βίντεο αποτυπώνεται καθαρά να φεύγει από μπαρ… σηκωτός, όντας σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορούσε να περπατήσει σωστά. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο και έκτοτε δεν έχει συμμετάσχει σε καμία προπόνηση της Σιόν.

 

Αλλά…αυτός είναι ο Σούπερ Μάριο!

Best of internet