Quantcast

Η ΑΕΚ κλείνει την OΠΑΠ Arena στον κόσμο γιατί ένας κι ένας δυο μου το κάνατε ταναπού πίσω

Τέλος τα σουλάτσα στο χορτάρι με σκυλλλλλλιιι

THE NEWSROOM

29 Αυγούστου 2022

Λίγες ώρες πριν το ματς με τον Βόλο στην Ριζούπολη κι αφού η απόσταση μεταξύ Φιλαδέλφειας και του γηπέδου του Απόλλωνα είναι σχεδόν μηδενική, πολλοί φίλοι της ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός και συνέρρευσαν κατά χιλιάδες στο νεόκτιστο γήπεδο. Είναι τέτοια η προσμονή, η ανυπομονησία και ο θαυμασμός δε, που πολλοί από τους οπαδούς της μοναχοκόρης μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και σουλατσάρανε ακόμα και με τα σκυλιά τους.

Οι κιτρινόμαυροι υποστήριξαν συγκεκριμένα ότι ένας μεγάλος αριθμός φιλάθλων της ομάδας βρέθηκε στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια παρουσίασε άσχημη συμπεριφορά, ενώ παράλληλα καταγγέλλει αφαίρεση υλικού «πολύτιμου στην προσπάθεια να ανοίξει το γήπεδό μας το συντομότερο δυνατό.» Η ΠΑΕ καταφέρετε και εναντίον της εταιρείας security που έχει αναλάβει τη φύλαξη του γηπέδου, ωστόσο παράλληλα τονίζει την πίστη της ότι δεν θα υπάρξει νέα καθυστέρηση στα εγκαίνια της Αγιάς Σοφιάς.

Όπως μοιάζει λογικό μετά από αυτή την εξέλιξη, οι κιτρινόμαυροι προσπαθούν να διασφαλίσουν από εδώ και πέρα την ακεραιότητα του εργοταξίου και πήραν την απόφαση να ‘σφραγίσουν’ το γήπεδο για τον κόσμο, εως ότου ολοκληρωθεί εντελώς. Μάλιστα από οτι βγαίνει από το ρεπορτάζ των κιτρινόμαυρων τα εγκαίνια του νέου γηπέδου δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά στις 17 Σεπτεμβρίου όπως ήταν προγραμματισμένα, αλλά θα πάρουν παράταση για λίγο καιρό ακόμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Αγαπητοί μας φίλαθλοι.

Η μεγάλη στιγμή της επιστροφής στην ιστορική μας έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι πιο κοντά από πότε. Και ειδικά τώρα είναι ανάγκη να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί από ποτέ.

Για αυτόν τον λόγο η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε από σήμερα και μέχρι η OPAP Arena να ανοίξει επίσημα τις πύλες της να μην επιτρέπεται πλέον η πρόσβαση στο εσωτερικό του νέου γηπέδου μας.

Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλιστεί αυτό, ωστόσο επειδή η σχέση της ΑΕΚ με τους οπαδούς της είναι κατά βάση σχέση ψυχής, αυτό που προέχει είναι οι φίλοι της ομάδας μας να κατανοήσουν την αναγκαιότητα αυτής της απόφασης. Και να βοηθήσουν κι εκείνοι από την πλευρά τους για να γίνει σεβαστή και να τηρηθεί.

Ζήσαμε όλοι μαζί τα τελευταία χρόνια, μέρα με τη μέρα, το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Και η ΠΑΕ ΑΕΚ, αντιλαμβανόμενη απόλυτα τη δίψα και το πάθος του απλού Ενωσίτη για να ζήσει όσο το δυνατόν πιο έντονα αυτό το όνειρο, είχε διατηρήσει ανοιχτή την πρόσβαση σε αυτό που μέχρι πρότινος ήταν εργοτάξιο και πλέον είναι ένα σχεδόν έτοιμο υπερσύγχρονο γήπεδο.

Όμως, είμαστε πια στην τελική ευθεία για τη χρήση και επίσημα της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, έχουν τη δική τους μεγάλη σημασία.

Είναι απόλυτη ανάγκη να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο πρόκλησης της παραμικρής καθυστέρησης, με αφορμή κάτι που θα μπορούσε να έχει προληφθεί. Σε αυτήν την κρίσιμη καμπή απαιτείται να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την κατανόηση σας.

Ραντεβού σε λίγες μέρες στο Σπίτι Μας! Όλοι μαζί!

Σκυλλλλλλιιιιιι!

Best of internet