Quantcast

Μελλοθάνατος παίκτης στην Βραζιλία ευχαρίστησε on air την συντροφό του λέγοντας λάθος όνομα

Τι κανεί εκεί ο Χαρίτος

THE NEWSROOM

24 Αυγούστου 2022

Σε μεγάλους μπελάδες έβαλε τον ίδιο του τον εαυτό ο τερματοφύλακας της Εσπεράνκα, Καϊνάν, ο οποίος μετά την καλή εμφάνιση του σε φιλικό τουρνουά θέλησε να ευχαριστήσει τον αγαπημένο του άνθρωπο στην ζωή, τη σύντροφό του. Όλα καλά μέχρι εδώ, μόνο που υπέπεσε σε ένα σφαλματάκι, που μπορεί να είναι και το τελευταίο του σε αυτή την ζωή.

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ, ο οποίος είχε αναδειχτεί ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης με την Βικ Βικ για το φιλικό τουρνουά Copa da Paz του Σάο Πάολο δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του για την απόδοση του στο ματς, κάτι που μάλλον τον έκανε να χάσει τα λογικά του. Ή και όχι. Ο Καϊνάν πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε την σύντροφο του, λέγοντας όμως ένα άκυρο όνομα, αποκαλώντας την συγκεκριμένα ‘Grazi’.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports)

Όπως ήταν φυσικό, η συνέντευξη μέσα σε λίγη ώρα είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ο ίδιος θέλει να αφιερώσει κάπου την καλή είχε εμφάνιση που είχε εκείνος απάντησε τα εξής: «Στην κοπέλα μου, που δουλεύει τώρα, δόξα τω Θεώ, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Grazi, μια αγκαλιά σε σένα!».

Όταν ο ίδιος συνειδητοποίησε το λάθος που έκανε έσπευσε άμεσα να το διορθώσει λέγοντας: «Είπα λάθος όνομα. Jucielly (τη λένε) είπα το λάθος όνομα του κοριτσιού μου», για να προσθέσει στη συνέχεια: «Σοβαρά μιλάω. Θα φάω ξύλο στο σπίτι».

Aλλά…αυτό είναι το μέλλον του μύστη!

 

Best of internet