Quantcast

Πράσινη υποδοχή για Μπερνάρντ στο αεροδρόμιο, καλά είχε πάει αυτό την τελευταία φορά

Με την ελπίδα να βγει Σισέ και όχι Χεζόνια οι πράσινοι κάναν το Βενιζέλος Λεωφόρο

THE NEWSROOM

23 Αυγούστου 2022

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Μπερνάρντ. Ο διεθνής άσος έκανε την εμφάνισή του λίγα λεπτά μετά τις 15:30 με πτήση από το Ντουμπάι και στο αεροδρόμιο τον περίμεναν οπαδοί του Τριφυλλιού, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει συνθήκες… Λεωφόρου στις αφίξεις του ”Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Μόλις ο Μπερνάρντ βγήκε στην αίθουσα, φορώντας εμφάνιση της ομάδας και τον αριθμό 10 στη πλάτη μαζί με ένα κασκόλ επικράτησε πανικός! Aκολούθησαν σκηνές λατρείας. Όλοι ήθελαν να βγουν μία φωτογραφία μαζί του, ενώ τα συνθήματά με το όνοματά του έδιναν και έπαιρναν. ”Οέ, οέ, οέ πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ” ήταν επίσης το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα.

 

«Είναι οι φίλαθλοι, ο προπονητής, ο πρόεδρος είναι όλη η ομάδα. Από την πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό ένιωσα ότι θα είμαι σαν το σπίτι μου. Είχα προτάσεις από άλλες δύο ελληνικές ομάδες. Εγώ ήθελα τον Παναθηναϊκό, μιας και ήταν η πρώτη ομάδα με την οποία μίλησα. Όσα έμαθα για την ομάδα, τους φιλάθλους και το προπονητικό τιμ με έκαναν να επιλέξω τον Παναθηναϊκό» τόνισε σε δηλώσεις του το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων.

Βέβαια, χωρίς να θέλουμε να φανούμε πικρόχολοι ή να χαλάσουμε αυτή την όμορφη στιγμή μεταξύ Μπερνάρντ και πράσινου λαού, η τελευταία φορά που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επεφύλαξαν υποδοχή σε παίκτη, ήταν στον Μάρια Χεζόνια. Και όλοι θυμόμαστε πως εξελίχτηκε αυτό. Ελπίζουμε τουλάχιστον ο Βραζιλιάνος μάγος να στεριώσει για χρόνια στο τριφύλλι και να μην πάει στράφι η υποδοχάρα Παπανδρέου που συνηθίζεται σε ελληνικά αεροδρόμια.

Aλλά…αυτός είναι ο Μπερνάρντ!

Best of internet