Quantcast

ΑΛΦΖ ΣΓΠ βροντοφώναξε σε Τσέλικα και Πειραιά λιλιπούτειος οπαδός του Παναθηναϊκού

Summertime kindness

THE NEWSROOM

28 Ιουλίου 2022

Κάποτε το καλοκαίρι για αυτούς που δεν είχαν την ευκαιρία να παραθερίσουν σε κάποιο νησί και πήζαν στην λάβα της πόλης, συνδυαζόταν με επαναλήψεις παλιών ελληνικών σειρών, κατά κύριο λόγο την μεταμεσονύκτια ζώνη, με εκπομπές που αφορούσαν αεροπορικές τραγωδίες, τέλοσπαντων με κάποιο ανιαρό τηλεοπτικό σόου, μέχρι να περάσουν οι μέρες και να πάνε διακοπές. Πλέον την τηλεοπτική ψυχαγωγία τους, την έχει αναλάβει αποκλειστικά ο ΣΚΑΙ.

Ο πιο μεγάλος μπούμερ ρεπόρτερ στα τηλεοπτικά χρονικά, ο Γιώργος ο Τσέλικας,  είναι καθημερινά στο λιμάνι του Πειραιά, δίνει το κλίμα και τη διάθεση που υπάρχει στις τάξεις των ταξιδιώτων και παρόλο που καταφέρνει να μας κριντζάρει κάθε φορά από την κορφή ως τα νύχια, οι ανταποκρίσεις του από το ‘μέτωπο’ δεν παύουν να είναι ένα καλοκαιρίνο μας guilty pleasure. Έστω κι αν έχουν τα απρόοπτα τους.

Aυτή την φορά την παράσταση δεν έκλεψαν κάποιες αιθέριες παρουσίες για να γυπαετέψει ο εθνικός μας ρεπόρτερ, αλλά ένας νεαρός φίλος του Παναθηναϊκού. Ο λιλιπούτειος ταξιδιώτης, δεν έχασε χρόνο μόλις είδε Τσέλικα και μικρόφωνο και είπε να κάνει αφιέρωση αγάπης στον αγαπημένο παράγοντα των φίλων του Παναθηναϊκού, Ιωάννη Αλαφούζο. Συγκεκριμένα, ο πιτσιρικάς ζήτησε τον λόγο από τον Γιώργο Τσελίκα και μόλις τον πήρε είπε: «Ιωάννη Αλαφούζο σε αγαπώ».

Κανείς βέβαια δεν ξέρει, αν ο νεαρός φίλος του Παναθηναϊκού ήταν ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του Σπόραρ ή είχε διάθεση για τρολάρισμα, αλλά ρισπέκτ για την τόλμη του να το βροντοφωνάξει στο στόμα του λύκου, στο λιμάνι του Πειραιά.

Aλλά…αυτοί είστε!

Best of internet