Quantcast

Στην λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Κριστιάνο, από σύνδρομο Στοκχόλμης πάσχει λογικά ο Σιμεόνε

Και σε ποιον θα δείχνει τα καλαμπαλίκια του ο Σιμεόνε τώρα;

THE NEWSROOM

18 Ιουλίου 2022

Από την στιγμή που το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρίνεται από αβέβαιο έως και ανύπαρκτο, καθημερινά τα αθλητικά μέσα ανά τον κόσμο κατακλύζονται από δημοσιεύματα σχετικά με τον νέο προορισμό στην καριέρα του Πορτογάλου σταρ. Πριν από λίγες μέρες ακούσαμε για πρόταση 250(!!!) εκατομμυρίων από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, χθες για δανεισμό του από την Γιουνάιτεντ στην αγαπημένη του Σπόρτινγκ Λισαβόνας, φήμη την οποία διέψευσε ο ίδιος, και τις τελευταίες ώρες το όνομα του γιου του Χαριστέα παίζει πολύ έντονα για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Και καλά. Το να καταλήξει στα 38 του χρόνια σε Αραβική ομάδα για το κασέρι να το καταλάβουμε, να γυρίσει πίσω στην αγαπημένη του Σπόρτινγκ με υποδοχή βασιλιά να το καταπιούμε επίσης, αλλά το οτι η ομάδα που έχει πονέσει όσο καμία άλλη στην καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενδιαφέρεται για την αγορά του Πορτογάλου, μας φαίνεται ανήκουστο. Κι όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο άνθρωπος που έδειχνε τα καλαμπαλίκια του στον Κριστιάνο και λίγες βδομάδες μετά μετάνιωσε την ώρα και την στιγμή που το  έκανε, άναψε το πράσινο φως για την μεταγραφή του Κριστιάνο.

 

Μετά από τα δύο “άκυρα” από Τσέλσι και Μπάγερν, η AS αναφέρει πως υπάρχει διέξοδος για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στην Ισπανία. Συγκεκριμένα τονίζει πως η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, μία είδηση την οποία αναπαράγουν κι άλλα διεθνή ΜΜΕ πέραν των ισπανικών.Τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε έδωσε το τελικό οκ, προκειμένου οι άνθρωποι των κολτσονέρος να κινηθούν για να τον φέρουν στο Wanda Metropolitano.

Η Μundo Deportivo από την πλευρά της χαρακτηρίζει μία τέτοια κίνησηαπίθανη, όμως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, όπως στην περίπτωση του Λουίς Σουάρες. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Σιμεόνε θέλει να δουλεύει με τους καλύτερους και ένας εξ αυτών είναι ο Ρονάλντο. Πάντως, η AS αναφέρει πως ο Ρονάλντο και ο Μέντες συνεχίζουν να σκανάρουν την αγορά, ωστόσο οι πιθανότητες αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο κυλούν οι μέρες μειώνονται.

Aλλά…αυτός είναι ο Κριστιάνο κόντρα στην Ατλέτικο!

Best of internet