Quantcast

Δούλεψαν τα κλιματιστικά στο ΟΑΚΑ, άνετα στους τελικούς της Basket League ο Παναθηναϊκός

Συνέτριψε την Λάρισα με 89-43 και τώρα ξεκινάει η πραγματική δράση

THE NEWSROOM

8 Ιουνίου 2022

Όταν ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε πριν λίγες μέρες στο κλειστό της Λάρισας για να κάνει το καμάρι του κάμπου το 2-2 στην σειρά και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στους ημιτελικούς, ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του μίλησε για τον τραυματισμό του από διαφημιστική πινακίδα που χρειάστηκε ράμματα, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο κλιματισμός δεν λειτουργούσε στο κλειστό γήπεδο με αποτέλεσμα η ζέστη να είναι αφόρητη τόσο για τους παίκτες, όσο και για τον κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Αυτή την φορά, στο κλειστό του ΟΑΚΑ τα κλιματιστικά δουλεύαν κανονικά και όλα για τον Παναθηναϊκό πήγαν ρολόι. Οι πράσινοι με χαρακτηριστική άνεση συνέτριψαν τους Θεσσαλούς με 89-43 και έδειξαν ετοιμοπόλεμοι για την μητέρα των μαχών στους τελικούς της Basket League, εκεί οπού θα τον περιμένει ο αιώνιος του αντίπαλος, Ολυμπιακός. Από την άλλη η Λάρισα δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς, όμως αποχαιρετάει με ψηλά το κεφάλι το φετινό πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επέστρεψε στις κερκίδες του κλειστού του ΟΑΚΑ ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, ωστόσο λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου αποχώρησε εκνευρισμένος ύστερα από αποδοκιμασίες από μερίδα των οργανωμένων.

Ο Γιαννακόπουλος έφτασε στο γήπεδο μισή ώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα και πήρε θέση στα επίσημα του ΟΑΚΑ, δύο ημέρες ύστερα από την επίσκεψή του στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για να συναντήσει τον πρόεδρο, Βαγγέλη Λιόλιο. Η παρουσία του συνοδεύτηκε από καταιγιστική εμφάνιση του Παναθηναϊκού και δεν θα μας κάνει εντύπωση να κάνει επανεμφάνιση και στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, ωστέ να δώσει το extra boost στους παίκτες.

Αλλά…αυτές είναι πραγματικές μάχες!

Best of internet