Quantcast

«Χαχα, τσατάρω με την μάμα σου» απάντησε σε οργισμένο οπαδό ο Νέντοβιτς και μετά έκλεισε το Twitter

Κάπως βαριά πήρε την ήττα από την Λάρισα ο Σέρβος Κάρυ

THE NEWSROOM

6 Ιουνίου 2022

Το έτος 2022 στον πλανήτη Παναθηναϊκό τα έχουμε δει όλα. Ποιος θα περίμενε όμως πως το ποδοσφαιρικό τμήμα των πρασίνων θα είναι αυτό που θα λάβει την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου και το διαχρονικό τμήμα των επιτυχιών, το μπάσκετ, θα αποτελέσει αφορμή για γκρίνια, εσωστρέφεια και προβληματισμό; Κι όμως. Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός μοιάζει ξέφραγο αμπέλι λίγο πριν τους τελικούς με τον Ολυμπιακό και οι οπαδοί δεν χάνουν χρόνο να εκφράσουν τα παράπονα στους παίκτες με όποιον τρόπο μπορούν.

Οι πράσινοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων για ακόμη ένα παιχνίδι στην Λάρισα, τα μεγάλα «ατού» δεν ήταν καλά, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να είναι ένας από τους παίκτες που δεν πήγαν καλά στο ματς. Λίγη ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού, είπε να περάσει δημιουργικά την μερούλα του στο twitter, όπου τα έβαλε με έναν χρήστη που τον ειρωνευόταν τόσο για την εμφάνιση του, αλλά και για τον καυγά που είχε στο τέλος.

Ο Σέρβος γκαρντ τα πήρε άσχημα μετά από βιτριολική ανάρτηση ενός οπαδού και απάντησε σε ύφος Πικέ. «Έχουν περάσει τρεις ώρες από την ώρα που τελείωσε το παιχνίδι και δεν έχει ανεβάσει κανέναν tweet για το τι έγινε; Ά ξέχασα, θα είσαι απασχολημένος με το να μαλώνεις με έναν 20χρονο αντίπαλο μετά από ένα παιχνίδι που έπαιξες σαν σκ@τ@», έγραψε ο χρήστης στον Σέρβο, με τον Νέντοβιτς να απαντάει άμεσα «Συνομιλώ με μηνύματα με τη μάνα σου»!

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο λογαριασμός του Νέντοβιτς δεν λειτουργεί πλέον αφού λίγες ώρες αργότερα ο Σέρβος τον έκλεισε. Κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν, αφού λόγω των πολλών αντιδράσεων αποφάσισε να απενεργοποιήσει το Twitter. Οτι κάνουμε κι εμείς δηλαδή, αν δεν πάρει αρκετά λαικ το ποστ μας.

Αλλά…αυτός είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς!

Best of internet