Quantcast

Αnimal print σχέδιο λανσάρει η νέα εμφάνιση της ΑΕΚ, τιγρέ η νέα τάση της οπαδικής μόδας

Από τα πιο υγρά όνειρα του Στέλιου Κουδουνάρη

THE NEWSROOM

23 Μαΐου 2022

Κατενθουσιασμένοι ΔΕΝ φαίνεται να είναι οι οπαδοί της Ένωσης στην όψη της καινούριας εμφάνισης της ομάδας για την νέα σεζόν. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στην δημοσιότητα με τον πιο επίσημο τρόπο τις νέες εμφανίσεις της μοναχοκόρης που θα συνδυαστούν και με την επιστροφή της ομάδας στα ιερά χώματα της Φιλαδέλφειας, όμως το θέαμα που αντικρύσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ μάλλον τους ξενέρωσε.

Μπορεί η ΝΙΚΕ να είχε υποσχεθεί κάτι ιδιαίτερο για την επιστροφή της Ένωσης στην Νέα Φιλαδέλφεια και στο καινούριο της γήπεδο, μπορεί οι προσδοκίες των φίλων της ΑΕΚ να είχαν φτάσει στον Θεό, όμως η πραγματικότητα είναι πως η νέα τιγρέ εμφάνιση της ΑΕΚ μόνο σε κολεξιόν του Στέλιου Κουδουνάρη μπορεί να χωρέσει και να εκτιμηθεί δεόντως.

Πάντως το τρικ της ΠΑΕ ΑΕΚ για να καταλαγιάσει κάπως την γκρίνια των οπαδών της, είναι πετυχημένο. Από όλες τις εμφανίσεις που έβγαλε στην φόρα και μοιάζουν φυσιολογικές, επέλεξε να δώσει για φωτογράφιση με την τιγρέ, τον Σέρχιο Αραούχο. Το αγαπημένο παιδί των φίλων της ΑΕΚ, ακόμα και με αυτή την -δεν ξέρουμε πως να την χαρακτηρίσουμε- εμφάνιση, μοιάζει ο Θεός στα μάτια των ΑΕΚτζήδων και αποκόμισε θετικά σχόλια.

Αλλά…αυτός είναι ο Σέρχιο Αραούχο

Best of internet