Quantcast

Kατάκαρδα πήραν τον αποκλεισμό των ομάδων τους Τζέιμς και Ντουράντ, πνίξαν τον πόνο τους στο Blast

Μα σε ψάχνω απεγνωσμένα στην Αθήνα μου

THE NEWSROOM

5 Μαΐου 2022

Ο πρόσφατος και μάλλον όχι τόσο αναμενόμενος αποκλεισμός των Brooklyn Nets από τους Celtics στον πρώτο γύρο των playoff, έγινε αφορμή για τον σταρ του ΝΒΑ Κέβιν Ντουράντ να επισκεφτεί την Ευρώπη για να παρακολουθήσει από κοντά το φιλαράκι του Μάικ Τζέιμς. Η αρχή έγινε στο Μονακό, όπου έφερε γούρι στον Αμερικάνο γκαρντ, όμως η επίσκεψη του στα μέρη μας για το κρίσιμο και τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό, δεν συνδυάστηκε με νίκη και πρόκριση για τους Μονεγάσκους.

Τι κι αν έγινε όμως αυτό, τι κι αν ο Μαικ Τζέιμς ακολούθησε τον ΚD στην πικρή γεύση του αποκλεισμού; Τα 2 buddies είπαν να απαλύνουν λίγο τον πόνο τους, διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και κάνοντας τους θαμώνες του Blast να παραληρούν στην θέα δύο γιγάντων του παγκόσμιου καλαθοσφαιρικού στερεώματος. Ντάξει ο KD λίγο περισσότερο, αλλά λεπτομέρειες είναι αυτά.

Οι υπεύθυνοι για τα social media του κλαμπ συνειδητοποίησαν τον εκλεκτό καλεσμένο και δεν έχασαν την ευκαιρία να προβάλλουν την παρουσία του στο instagram. Ο KD είχε μεγάλη παρέα, ενώ σε ένα σημείο της βραδιάς πήρε το μικρόφωνο και είπε να ντριλάρει όπως μόνο αυτός ξέρει. Δυστυχώς όμως όλα αυτά συνέβησαν χωρίς την παρουσία του Red Dragon, ωστέ να δούμε ποιοτικό rap battle.

 

Aλλά…αυτός είναι ο KD!

 

 

Best of internet