Quantcast

Μέχρι να γίνει Πρωθυπουργός κι ο τελευταίος Μητσοτάκης θα παίζει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

49 χρόνια ακόμα στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ και βλέπουμε

THE NEWSROOM

15 Απριλίου 2022

Δεν αποχώριζεται το ΟΑΚΑ το μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Παρότι οι πράσινοι περνάνε μια μάλλον κακή και μεταβατική σεζόν, τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στην Ελλάδα, οι φίλαθλοι του μπορούν τουλάχιστον να μείνουν ήσυχοι για το γεγονός πως δεν θα χρειαστεί μέσα στον επόμενο μισό αιώνα να πηγαινοέρχονται από εδώ κι από εκεί για να δουν το πιο πετυχημένο τμήμα του συλλόγου σε δράση. Κι αυτό γιατί η Κυβέρνηση ανακοίνωσε κι επίσημα πως ο ΠΑΟ θα παραμείνει παιδί του ΟΑΚΑ.

Σπουδαία νέα για το μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού λοιπόν. Σήμερα Παρασκευή 15 Απρίλη είναι μια μεγάλη μέρα για τον σύλλογο, αφού παραχωρήθηκε με κάθε επισημότητα στην ΚΑΕ το κλειστό του ΟΑΚΑ και θα είναι σπίτι της ομάδας για 49 χρόνια. Η παραχώρηση εντάσσεται στη συνολική αναβάθμιση και αξιοποίηση του ΟΑΚΑ, η οποία συντελείται με το πλέον επωφελή τρόπο για τον ελληνικό αθλητισμό.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ σημαντική απόφαση για το τριφύλλι, το οποίο θα μείνει στο “σπίτι” του και ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές ημέρες στην ιστορία του συλλόγου. Το γήπεδο πάντως θα παραμείνει στη διάθεση της Ομοσπονδίας για την εξυπηρέτηση των αναγκών της σε αγώνες και προπονήσεις των Εθνικών ομάδων και για τη φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων.

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης

”Έπειτα από συμφωνία του Υφυπουργείο Αθλητισμού με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα της παραχωρηθούν για 49 χρόνια οι εγκαταστάσεις του κλειστού μπάσκετ στο ΟΑΚΑ (σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή το προσεχές διάστημα).”

Aλλά…This is PAO!

Best of internet