Quantcast

Με παπούτσια ‘Τσιμτσιλή Rave Years’ εμφανίστηκε ο Τσιμίκας, δουλειά στα χωράφια του πρότεινε ο Τοροσίδης

Άραγε να υπάρχει ακόμα το Second Skin στου Ψύρρη;

THE NEWSROOM

4 Απριλίου 2022

Εδώ που τα λέμε, Αγγλία είσαι. Δεν γίνεται σε μια από τις μητροπόλεις της μόδας και του στυλ, εσύ να μένεις στην απ’έξω. Ε Κώστα Τσιμίκα; Έτσι σκέφτηκε λοιπόν ο Σερραίος διεθνής μπακ της Λίβερπουλ και μέσω του Instagram μας χάρισε απλόχερα ένα άουτφιτ από τα πιο υγρά όνειρα του Στέλιου Κουδουνάρη. Γιατί ο Κώστας μπορεί να ξέρει καλή μπάλα, αλλά ταυτόχρονα έχει και γούστο. Ή και όχι.

Στη δεύτερη σεζόν του στην Premier League ο Κώστας Τσιμίκας είναι εντελώς απελευθερωμένος και αποτελεί μία πολύτιμη λύση για την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ και το πόσο το απολαμβάνει ο ίδιος φαίνεται με χίλιους δύο τρόπους. Ένας εξ αυτών είναι η φωτογραφία που ανέβασε την Κυριακή (3/4) στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όπου πόζαρε έχοντας λανσάρει έναν στιλ που παραπέμπει σε Σταματίνα Τσιμτσιλή, τα χρόνια τα ορθόδοξα, τα χρόνια τα ρέιβ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TS⚡️M⚡️KAS (@tsimikas21)

Μετά από τη δημοσίευση ακολούθησε…αποθέωση για τον μπακ της Λίβερπουλ, με τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Βασίλη Τοροσίδη να βρίσκει πάντως την ευκαιρία για να τρολάρει τον καλό του φίλο, κάνοντας χιουμοριστική νύξη για τα παπούτσια που φορούσε. Παπούτσια που άνετα θα βλέπαμε σε Industrial πάρτυ στου Ψυρρή στο Second Skin, αλλά ο Ελ Τόρο τα προορίζει για γεωργικές εργασίες.

Αλλά…αυτός είναι ο Βασίλης Τοροσίδης!

Best of internet