Quantcast

Δεν θα ραντιστούν με αγιασμό τα δίχτυα της Αγιάς Σοφιάς, παραιτήθηκε ο Βασίλης Δημητριάδης

Χωρίς τον Βασιλομπίλαρο της θα πορευτεί η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια

THE NEWSROOM

5 Μαρτίου 2022

Μια πολύ σημαντική μορφή για τον οργανισμό της ΑΕΚ, ένα πρόσωπο που συνδέθηκε τόσο με τις αγωνιστικές επιτυχίες της Ένωσης την χρυσή δεκαετία του 90, όσο και με τις υπηρεσίες που προσέφερε ως διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος τα τελευταία χρόνια, υπέβαλλε την παραίτηση του από την μοναχοκόρη της προσφυγιάς και αφήνει πίσω του στιγμές έντονες και κιτρινόμαυρες.

Ο Βασιλομπίλαρος όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ήταν η ψυχή της ομάδας  και μετά το τέλος της καριέρας του, συνεργάστηκε με την ένωση σε τρεις περιπτώσεις. Ως γενικός αρχηγός και διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος το 1998-99, το 2009-2012 και από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και σήμερα, όπου ανέβηκε στα Σπάτα και ενημέρωσε για τις εξελίξεις και την απόφαση του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Φυσικά ο Βασίλης Δημητριάδης έγινε γνωστός κι από την αφοσίωση του στην θρησκεία και την έντονη πίστη του στον Θεό, αφού πριν από το πρώτο ματς κάθε σεζόν για την Ένωση, φρόντιζε να ραντίζει με αγιασμό τα δίχτυα για να πάει καλά η χρονιά. Οι τελευταίες χρονιές βέβαια δεν πάνε και τόσο καλά για την ΑΕΚ, αλλά είναι κρίμα μια τέτοια μορφή να απουσιάζει από τον καθαγιασμό των γκολπόστ της Αγιάς Σοφιάς.

Εις το επανειδείν Βασιλομπίλαρε!

Best of internet