Quantcast

Σταφίδα έγινε το πεάκι Φινλανδού σκιέρ λόγω ψύχους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Όλοι το έχουμε πάθει μετά από παγωμένο ντουζ

THE NEWSROOM

22 Φεβρουαρίου 2022

Καμιά φορά εμείς τα αγοράκια, βγαίνοντας από το μπάνιο κι έχοντας ολοκληρώσει το προσωπικό μας ντουζ, διαμαρτυρόμαστε για την συρρίκνωση του πέους μας και αναρωτιόμαστε αν αυτό συμβαίνει λόγω κρύου ή λόγω της απροίκιστης φύσης μας. Το πολεμάμε μέσα μας, το επεξεργαζόμαστε και εν τέλει συμβιβαζόμαστε με την αλήθεια.

Για τον Φινλανδό σκιέρ Remi Lindholm όμως, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Κι αυτό γιατί μπορεί να αντιμετώπισε το κοινό αντρικό πρόβλημα, όμως αυτό συνέβη σε συνθήκες πολικού ψύχους και με πιο επώδυνα αποτελέσματα. Ο Lindholm πέρασε μια ώρα και δεκαέξι λεπτά κάνοντας σκί κόντρα σε θυελλώδεις, ψυχρούς ανέμους που είχαν ως αποτέλεσμα να παγώσουν το πέος του, όπως μετέδωσε ο Guardian.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο πέρα από τις χαμηλές θερμοκρασίες υπήρχε και τρομερός άνεμος, κάτι που δημιουργούσε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για τους σκιέρ και έκανε τους διοργανωτές να μικρύνουν την απόσταση, από τα 50 χιλιόμετρα στα 30. Μετά τον τερματισμό τόσο ο Λίντχολμ, όσο και σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να επανέλθουν. Ωστόσο ο Φινλανδός αντιμετώπισε ένα ιδιαίτερο πρόβλημα σε ένα ευαίσθητο μέρος του σώματός του.

”Μπορείτε να μαντέψετε πιο μέρος του σώματός μου ήταν παγωμένο όταν τερμάτισα. Ήταν μία από τις χειρότερες διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχα. Έπρεπε να δώσεις μάχη. Όταν τα μέλη του σώματός μου άρχισαν να ζεσταίνονται μετά τον τερματισμό ο πόνος ήταν αφόρητος” ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του. Να αναφέρουμε ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο παρελθόν στον Φινλανδό, ο οποίος υποστήριξε ότι αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν χειρότερα.

Aλλά..αυτός είναι ο Ρέμι Λίντχολμ!

Best of internet