Quantcast

Στην έγκυο γυναίκα του αφιέρωσε το πιασοpoochi ο Χαβιέρ Ματίγια, σύμφωνα με την απολογία του

Με αυτά σε άφησα έγκυο αγάπη μου

THE NEWSROOM

11 Φεβρουαρίου 2022

Η αλήθεια είναι πως στις απολογίες των αθλητών μετά από απρεπείς χειρονομίες κατά την διάρκεια ενός ματς, έχουμε ακούσει τις πιο ευρηματικές δικαιολογίες. Από το ‘έδειχνα το σκορ που ήταν εκείνη την ώρα 1-1’ του Φερνάντο Νάβας στο ΄Τσολιάς και λοχίας’ που σήμαινε το ‘Τσο και Λο’ στις μπλούζες των βολευμπολιστριών του ΠΑΟ, η πειθαρχική επιτροπή έχει να θυμάται άπειρα διαμαντάκια αποφυγής της τιμωρίας.

Βέβαια για να μην κακολογήσουμε σε αυτή την περίπτωση τον ποδοσφαιριστή του ‘Αρη, Χαβιέ Ματίγια, οι προθέσεις του μοιάζουν όντως πιστευτές και για ιερό σκοπό. Ο Ισπανός μέσος του Άρη σκόραρε εναντίον του Παναιτωλικού στο Άγρινιο, συνελήφθη από τον τηλεοπτικό φακό να πιάνει τα αχαμνά του μετά την επίτευξη του γκολ και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, κλήθηκε σε απολογία.

Ο αρχιμύσταρος Χαβιέ Ματίγια, δήλωσε ενώπιον του αθλητικού δικαστή πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλλει κάποιον κι οτι ο πανηγυρισμός του αφορούσε μόνο την γυναίκα του, που περιμένει να φέρει στην ζωή το πρώτο τους παιδί. Και πράγματι αφού ο μέσος του Άρη, έπιασε τα γεννητικά του όργανα, αμέσως μετά έβαλε την μπάλα στην κοιλιά του. Μάλλον ήθελε να περιγράψει όλη την διαδικασία σύλληψης του εμβρύου.

Στην απολογία του, ο παίκτης του Άρη τόνισε χαρακτηριστικά: “Ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχα τους δύο μήνες που γνωρίζω ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος στο πρώτο μας παιδί και ήθελα να της αφιερώσω το γκολ. Αυτό που αποτυπώνει η συγκεκριμένη φωτογραφία, αποτυπώνεται από όλες τις φωτογραφίες μαζί και όχι μόνο από τη συγκεκριμένη. Μόνο αυτό τον πανηγυρισμό είχα στον μυαλό μου, να βάλω τη μπάλα κάτω από τη φανέλα και να το αφιερώσω στη γυναίκα μου. Δεν συνειδητοποίησα ότι φαινόταν ότι έκανα κάτι τέτοιο. Δεν το κατάλαβα, μου το είπαν μετά από δύο μέρες. Ήταν δίπλα μου παίκτες του Παναιτωλικού και δεν μου είπαν κάτι”.

Αλλά..αυτοί είστε και να σας ζήσει!

 

 

 

Best of internet