Quantcast

ΠΑΟΚ και Άρης συμφώνησαν να γίνει το τεράστιας σημασίας φιλικό μεταξύ τους για τον Άλκη

Η επιθυμία του πατέρα του Άλκη θα γίνει πραγματικότητα

THE NEWSROOM

4 Φεβρουαρίου 2022

Από την στιγμή που η κοινωνία ήρθε αντιμέτωπη με την είδηση του χαμού του 19χρονου φίλου του Άρη, ένα καλύτερο πρόσωπο για το οπαδικό μέλλον αυτού του τόπου διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μένει φυσικά να γίνει το σημαντικότερο. Να περάσουμε ΟΛΟΙ από την θεωρία στην πράξη. Γιατί αν τα δάκρυα και οι σπαραγμοί δεν δώσουν την θέση τους σε ουσιαστικές πράξεις, τότε δεν έχει καμία σημασία το διαδικτυακό δακρύβρεχτο κομμάτι.

Την αρχή για την κανονικότητα και την αλλαγή στις συνειδήσεις και στα μυαλά ΟΛΩΝ μας, αποφάσισουν να κάνουν ΠΑΟΚ και Άρης. Ο Μάκης Γκαγκάτσης διαβεβαίωσε ότι η επιθυμία του πατέρα του αδικοχαμένου Άλκη θα γίνει πραγματικότητα, καθώς υπήρξε συμφωνία με τον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρου Καρυπίδη για να γίνει το φιλικό ΠΑΟΚ-Άρης. Ένα φιλικό που θα έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν διεξαχθεί μπροστά στους οπαδούς και των δύο ομάδων.

«Αυτό που ζητάει ο πατέρας είναι ο αγώνας να διεξαχθεί σε όσο γίνεται πιο φιλικό κλίμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τις διοικήσεις των ομάδων ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας», είπε χαρακτηριστικά πρόσωπο από την οικογένεια. Αίτημα που τελικά όπως φαίνεται θα υλοποιηθεί.

Επίσης, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» εξήγησε ότι στη σύσκεψη συμφωνήθηκε να υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία μεταξύ των ΠΑΕ, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Άλκη. «Είναι ντροπή που αυτός ο δολοφόνος αυτοχαρακτηρίζεται ως οπαδός του ΠΑΟΚ, είναι εγκληματίας και ζώο» τόνισε χαρακτηριστικά μετά τη σύσκεψη με στελέχη του  Άρη και του Ηρακλή στην Εισαγγελία.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Best of internet