Quantcast

Εντωμεταξύ η ΑΕΚ ανακοίνωσε Σουηδό χαφ, αν και εμείς πιστεύουμε οτι το έσκασε από γυρίσματα Χάρι Πότερ

Τον Ρον Ουέσλι της Σκανδιναβίας ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ

THE NEWSROOM

2 Φεβρουαρίου 2022

Μετά τις τραγικές εξελίξεις και την δολοφονία του οπαδού του Άρη, τίποτα δεν φαίνεται να έχει σημασία για το φίλαθλο κοινό. Η βαρύτητα που έχει δοθεί σε αυτό το θέμα από ΜΜΕ και φίλους του ποδοσφαίρου, έχει επισκιάσει τα πάντα και φυσικά είναι λογικό. Βέβαια η ΑΕΚ πριν λάβει χώρα το περιστατικό με τον Άλκη, είχε κάνει τις επαφές της με ένα ξένο χαφ, τον οποίο τελικά έφερε στην Ελλάδα και η μεταγραφή του πέρασε απαρατήρητη.

Η Ένωση ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Αλεξάντερ Φράνσον, ενός Σουηδού Χαφ από την Νόρπεκινγκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2023, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Ο Αλεξάντερ Φράνσον γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1994 στο Νόρκεπινγκ της Σουηδίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Λίντε και το 2008 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Νόρκεπινγκ, με την οποία πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2013.

Βέβαια βάσει της φυσιογνωμικής σκιαγράφησης που προέβησε το αρμόδιο τμήμα του Luben, το ποδοσφαιρικό του βιογραφικό αμφισβητείται και όλοι πιστεύουμε οτι είναι κάποιος ξεχασμένος χαρακτήρας του Harry Potter. Οι φωτογραφίες που ανέβασε η ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν προκαλέσει ερωτηματικά, αν και το λεβεντόπαιδο ο Σουηδός δείχνει να κατέχει και το τόπι στα βιντεάκια.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ ενισχύεται σε μια θέση που πονάει, έστω και την τελευταία στιγμή, με στόχο να μην χάσει άλλο έδαφος στην μάχη του πρωταθλήματος. Η Ένωση μετά τις 3 συνεχόμενες ήττες στην έδρα της από Παναιτωλικό, ΟΦΗ και Βόλο, ψάχνει να ρεφάρει τουλάχιστον μεταγραφικά και ο Σουηδός Ρον Ουέσλι, μοιάζει με την ιδανική λύση για το κέντρο της μοναχοκόρης.

Αλλά..αυτός είναι ο Αλέξανδρος Φράνσον!

 

Best of internet