Quantcast

Πρώτη φορά το ξαναβλέπουμε: Συμφώνησε με την Ρεάλ για άλλο ένα καλοκαίρι ο Ninja Turtle Εμπαπέ

Άρα άλλο ενα καλοκαίρι στο Παρίσι ο Γάλλος Χάρης Παππάς

THE NEWSROOM

31 Ιανουαρίου 2022

Το σίριαλ με την επικείμενη μεταγραφή του Κίλιαν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως έχει ακόμα πολλά επείσοδια και  εδώ που τα λέμε δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την ‘Λάμψη’ του Φωσκόλου. Κι αυτό γιατί παρά τις φήμες που θέλουν κάθε χρόνο τον Γάλλο σταρ να μετακομίζει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Βασίλισσας, πάντα κάτι γίνεται στο τέλος και ο Ninja Turtle δεν το κουνάει ρούπι από το Παρίσι.

Αυτή την φορά, ξένα δημοσιεύματα και συγκεκριμένα η γερμανική εφημερίδα ‘Bild’, επαναφέρει το θέμα του Έμπαπε και με περίσσια σιγουριά, τονίζει πως αυτή την φορά, τίποτα δεν πρόκειται να χαλάσει την μεταγραφή του Γάλλου στους Μαδριλένους. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της , η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία με τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος το καλοκαίρι θα ανήκει με κάθε επισημότητα στους Μαδριλένους.

 

Η αλήθεια είναι πως ο Μπαπέ είχε εκφράσει ουκ ολίγες φορές την μεγάλη επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα των Μαδριλένων και τελικά όπως όλα δείχνουν και τονίζει το γερμανικό δημοσίευμα, το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα , με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει ανοίξει από το περασμένο καλοκαίρι δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Γάλλου φορ ώστε να τον ντύσει με την φανέλα της Ρεάλ.

Ο ισχυρός άνδρας των «μερένγκες» πέτυχε τον στόχο του, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος θα ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν και το καλοκαίρι θα μετακομίσει στην Μαδρίτη, μπας και σηκώσει καμιά κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Οσον αφορά τις ετήσιες απολαβές του, o 23χρονος αστέρας θα αμείβεται με 50 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Best of internet