Quantcast

Στην μισητή Γιουβέντους μετακομίζει ο Βλάχοβιτς, άλλος ένας προδότης Ντούσαν

Περιμένουμε υποδοχή στο Φρίουλι με χαρτονομίσματα

THE NEWSROOM

24 Ιανουαρίου 2022

Για τους ΑΕΚτζήδες που πρόλαβαν μοναχοκόρη μιντ νάιντις, φανταζόμαστε οτι οι εικόνες με την υποδοχή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Νέα Φιλαδέλφεια, έχουν μείνει ακόμα χαραγμένες στην μνήμη τους. Το μίσος που ξεχείλιζε ο κόσμος της ΑΕΚ εκείνη την ημέρα για τον Σερβοέλληνα τεχνικό, θα μπορούσαμε χωρίς υπερβολή να πούμε οτι δεν έχει ξαναυπάρξει σε άλλο γήπεδο στην Ελλάδα.

Ο άνθρωπος που λατρεύτηκε όσο κανείς άλλος στη Νέα Φιλαδέλφεια και εξελισσόταν με μαθηματική ακρίβεια στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον της ΑΕΚ, επέστρεφε στο «ναό» που δοξάστηκε ως αντίπαλος και μάλιστα καθήμενος στον πάγκο του μισητού Ολυμπιακού. Μια ισχυρότατη καταιγίδα πλήττει την Αθήνα, μετατρέποντας το γήπεδο σε θάλασσα, όμως η οργή των ΑΕΚτζήδων ξεπερνά και την ίδια την νεροποντή. Η ΑΕΚ επικρατεί με 2-0 του Ολυμπιακού και η εκδίκηση παίρνει σάρκα και οστά.

Ένας άλλος Ντούσαν, που λατρεύεται αυτή την στιγμή στην Ιταλία από τους οπαδούς της Φιορεντίνα, φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια του συνονόματου του, αφού ετοιμάζεται κι εκείνος για προδοσία ολκής. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο επιθετικός που έχει κάνει τον περισσότερο θόρυβο φέτος στο Καμπιονάτο με τα γκολ που έχει πετύχει, έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, αλλά μοιάζει να καταλήγει στην μισητή από τους οπαδούς των ‘Βιόλα’, Γιουβέντους.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα οι «μπιανκονέρι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Βλάχοβιτς, προσφέροντας του πολυετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ και αυτό που μένει τώρα είναι η Γιουβέντους να δώσει τα χέρια και με τη Φιορεντίνα.

Άρσεναλ και Γιουβέντους βρίσκονται σε θέση pole position για να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του επιθετικού τον Ιανουάριο, ωστόσο, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο 21χρονος επιθετικός δείχνει απρόθυμος να ενταχθεί στους «κανονιέρηδες» και είναι αποφασισμένος να υπογράψει στη «Γηραιά Κυρία» τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Aλλά…αυτός είναι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς!

Best of internet