Quantcast

Στα χνάρια του κυρ Σάββα ο Τικίνιο, τελικό Europa League με Πόρτο ονειρεύεται για τον Ολυμπιακό

Μην εκπλαγείτε αν ο Ολυμπιακός παίξει με την Πόρτο τελικό Europa League

THE NEWSROOM

18 Ιανουαρίου 2022

Δεν καταδεχόταν να βάζει πλαφόν στα όνειρα που είχε για την ομάδα του και πολύ καλά έκανε. Ο Σάββας Θεοδωρίδης υπήρξε ένας αγνός οπαδός του Ολυμπιακού, που μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές στην ζωή βρισκόταν δίπλα στην ομάδα που λάτρεψε από μικρό παιδί, χωρίς ανταλλάγματα και ανιδιοτελώς. Βέβαια τα όνειρα του για τον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να πει κάποιος οτι ξέφευγαν από την σφαίρα του εφικτού, μιας και ονειρευόταν κατάκτηση του Europa League για τους ερυθρόλευκους.

Στο ίδιο μήκος κύματος και στα ίδια χνάρια φαίνεται να βαδίζει και ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, Τικίνιο Σοάρες. Ο στράικερ του Ολυμπιακού, έδωσε συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα «Record» και αφού αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα με τους «ερυθρόλευκους», δεν δίστασε να αποκαλύψει οτι το όνειρο του είναι να παίξει ο Ολυμπιακός στον φετινό τελικό του Europa League αντίπαλος με την Πόρτο.

Θα ήθελες να αντιμετωπίσεις την Πόρτο στο Europa League; «Φυσικά και θα μου άρεσε, θα ήταν δύο υπέροχα παιχνίδια και θα μπορούσα να θυμηθώ τις καλές στιγμές που πέρασα στην Πόρτο. Θα έχουν πολύ δύσκολη δοκιμασία στο Europa League κόντρα στη Λάτσιο, κι εμείς, απέναντι στην Αταλάντα, να δούμε τι θα γίνει. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θα ήταν υπέροχο να αντιμετωπίσουμε η μία την άλλη».

Θα προτιμούσες να αντιμετωπίσεις την Πόρτο στον επόμενο γύρο ή απλώς στον τελικό της διοργάνωσης;
«Στον τελικό θα ήταν καλά. Πραγματικά θα ήθελα έναν τέτοιο τελικό»

Aλλά…αυτός είναι ο Τικίνιο Σοάρες

 

Best of internet