Quantcast

ESL ΣΩΣΕ ΜΑΣ! Η UEFA ανακοίνωσε επανάληψη της κλήρωσης γιατί τα μπαλάκια παραζεστάθηκαν

Θυμίζεις κάτι από Σουπερλίγκα

THE NEWSROOM

13 Δεκεμβρίου 2021

Κι εκεί που όλα έδειχναν οτι λίγο πριν την απόσυρση τους από τα γήπεδα, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι θα ξαναβρεθούν για μια τελευταία παράσταση στο σύγχρονο rivalry που όλοι αγαπήσαμε, να σου η UEFA που μιμήθηκε τακτικές Superleague, που πέφτει σε φιάσκο μεγατόνων και που μας αφήνει με το πουλάκι στο χέρι.

Όλα λάθος πήγαν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, με το μπαλάκι της Γιουνάιτεντ μετά το ανέφικτο ζευγάρωμα με την Βιγιαρεάλ να μένει εκτός, να βγαίνει αντίπαλος της Ατλέτικο η Μπάγερν με τη Λίβερπουλ να συμμετέχει δίχως να μπορεί να παίξει με τους «ροχιμπλάνκος», ενώ, ειπώθηκε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν κληρωθεί ήδη, ενώ παρέμεναν εκτός μέχρι το φινάλε, πέφτοντας με την Παρί!

 

Έπειτα από πιέσεις των συλλόγων για διόρθωση του λάθους -εκτός από την Ρεάλ που ήταν βολεμένη και δεν ήθελε να επηρεαστεί – αποφασίστηκε η επανάληψης της διαδικασίας για τα ζευγάρια της πρώτης φάσης των νοκάουτ στις 16:00, ώρα Ελλάδας. Εκεί που αν όλα πάνε καλά και τα μπαλάκια δεν πάθουν κάποιο…κρυολόγημα, θα μάθουμε και την τελική απόφαση για τα ζευγάρια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Aλλά…αυτοί είστε!

 

 

Best of internet