Quantcast

Την Giannis Lines 34 έκανε δώρο το Μιλγουόκι στον Αντετοκούνμπο, το 608 θα συνεχίσει να παίρνει ο Γιάνναρος

Με τέτοιες πτήσεις και καρφώματα κανονικά θα έπρεπε να γίνει σε αερογραμμές

THE NEWSROOM

7 Δεκεμβρίου 2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε χθες 27 ετών και ο οργανισμός μεταφορών του Μιλγουόκι τού έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο, το οποίο δείχνει και τη σύνδεσή του με την πόλη και τους φιλάθλους. Συγκεκριμένα, η γραμμή του λεωφορείου 34, που είναι και το νούμερο της φανέλας του στα Ελάφια, πήρε το όνομα του Greek Freak κι έγινε πλέον η Giannis Line, με κάθε επισημότητα.

Αυτό μπορεί να ακούγεται υπερβολικό στα αυτιά κάποιων, όμως δεν είναι αν σκεφτεί κανείς ότι η δημοφιλία του Γιάννη βοήθησε τους Μπακς να μετακομίσουν γρηγορότερα στο Fiserv Forum, ενώ εκείνος ήταν ο βασικός λόγος που οι Μπακς ανέβηκαν στην κορυφή του NBA το καλοκαίρι, δεύτερη φορά στην ιστορία τους και πρώτη από το 1971.

 

Παρόλο που ο Γιάνναρος γίνεται δέκτης τέτοιων μεγαλόψυχων και άκρως κολακευτικών δώρων, παρόλο που ολόκληρη η πόλη του Μιλγουόκι πίνει νερό στο όνομα του και τον έχουν κάτι σαν τον ήρωα της πόλης, εμείς είμαστε σίγουροι πως ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο θα προτιμούσε να πάρει το 608 και να πάει Ζωγράφου να φάει κάνα πιτόγυρο, παρά να μπει στο νερόβραστο και ήσυχο λεωφορείο της πόλης του Μιλγουόκι.

Αλλά…αυτός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Best of internet