Quantcast

Για στοιχηματισμό προσφέρεται η εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, ρίξαμε ένα διακοποδάνειο στον Ανδρουλάκη

Μάχη αναμένεται για την διαδοχή ηγεσίας του πράσινου ανατέλλοντος ηλίου

THE NEWSROOM

25 Νοεμβρίου 2021

Η κούρσα για την διαδοχή της ηγεσίας του πράσινου ανατέλλοντος ηλίου προβλέπεται μακρά και άκρως αμφίρροπη. Μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, οι συνδιεκδικητές της ανάληψης της ηγεσίας, της περήφανης σοσιαλιστικής παράταξης, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια μάχη που θα καθηλώσει τον ελληνικό λαό. Δέκα μέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές τα 3 φαβορί φαίνεται οτι βρίσκονται πολύ κοντά στα Polls, μετατρέποντας τη διαδικασία σε ντέρμπι.

Ποιοι είναι αυτοί; Πρόκειται για τους Νίκο Ανδρουλάκη που ουδεμία συγγενική σχέση δεν τον ενώνει με τον βετεράνο πρασινοφρουρό Μίμαρο Ανδρουλάκη, τον κολλητό και τενιστικό ταίρι του Αδώνιδος Γεωργιάδη, Ανδρέα Λοβέρδο, που το καλοκαίρι με τον καύσωνα να επελαύνει στην πρωτεύουσα, μας συγκίνησε με την ανάρτηση του και την πρόθεση του να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά στο γραφείο του με τον αιρκοντίσιον στους 18 βαθμούς, αλλά και τον γνωστό και μη αμελητέο Γεώργιο Παπανδρέου.

Οι δηλώσεις περί επιστροφής στα πατροπαράδοτα σοσιαλιστικά μονοπάτια, καθώς και η πρόθεση του Ανδρέα Λοβέρδου να μετονομάσει σε ΠΑΣΟΚ το -η αλήθεια είναι- νερόβραστο σαν ονομασία Κίνημα Αλλαγής, σίγουρα δεν μπορεί να μας αφήσει ασύγκινητους. Ο νεποτισμός που μας διακατέχει και το ένδοξο οικογενειακό παρελθόν του μόνιμα φίτ και χαμογελαστού Γεωργίου Παπανδρέου, επίσης αποτελεί ένα κίνητρο για να συρρεύσουμε στις κάλπες.

Παρόλα αυτά, γνωρίζοντας οτι ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά στην πολιτική σκηνή ο νέος που είναι ωραίος ιντριγκάρει τα πλήθη, θα πάμε στην σειφ επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, που μάλιστα στην Stoiximan προσφέρεται για νικητής σε απόδοση κοντά στο 2.00. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο νεότερος εκ των υποψηφίων, φαίνεται οτι είναι αρκετά αγαπητός στην νεολαία του κόμματος, την ΠΑΣΠ, και το μήνυμα του για προοδευτική ανασυγκρότηση  μοιάζει να πείθει τον πράσινο λαό. Αλλά κι εμάς, που σκοπεύουμε να ρίξουμε ένα διακοποδάνειο ποντάρισμα τιμής ένεκεν.

 

Όποιος και να βγει, το ΠΑΣΟΚ να’ναι καλά κι όλοι οι άλλοι….ξέρετε

Best of internet