Quantcast

Σετάκι με την μάσκα Τσιτσιπάς θα φορεθούν τα νέα σνίκερς Τσιτσιπάς στα Χάροντς του μέλλοντος

Σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία ένδυσης ο Στέφανος Τσίτσιπας κυκλοφόρησε τα πρώτα του παπούτσια

THE NEWSROOM

13 Οκτωβρίου 2021

‘Με αγαπάω, θα με προσέχω’. Το τατουάζ που αναγράφεται στην πατούσα της Αθηνάς Οικονομάκου και αποτελεί ύμνο στην ανθρώπινη αυτοεκτίμηση, έγινε πράξη από ποιον άλλον; Φυσικά από τον Έλληνα πρωταθλητή και αγαπημένο μας παιδί, Στέφανο Τσιτσιπά. Κι αυτό γιατί μετά την μάσκα Τσιτσιπάς, ο Στέφανος μας που αγαπάει πολύ τον εαυτό του και τον προσέχει, φρόντισε να κάνει δώρο στην ανθρωπότητα το νέο παπούτσι adidas με την υπογραφή αλλά και τα μουτράκια του.

Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε ο δεύτερος Έλληνας που απέκτησε το δικό του παπούτσι. Γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών που αρχίζει από Α και τελειώνει σε didas, κατασκεύασε γαλανόλευκα σνίκερς που έχουν επάνω το πρόσωπο και το όνομα του κορυφαίου τενίστα αλλά και την ελληνική σημαία.

 

Το παπούτσι είναι λευκό με γαλάζια στοιχεία. Στη «γλώσσα» υπάρχει ένα γαλάζιο σκίτσο του πρωταθλητή και στο πλάι είναι γραμμένο με «χρυσά» γράμματα το επίθετό του. Στο εσωτερικό του σνίκερς ξεχωρίζει η ελληνική σημαία. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσίασε ο ίδιος το παπούτσι με ανάρτησή του σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στους «16» του Indian Wells. Επικράτησε του Φάμπιο Φονίνι με 2-6, 6-3, 6-4. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Ντε Μινόρ. Ο τενίστας από την Αυστραλία για να πάρει την πρόκριση υπερίσχυσε του Χιλιανού Γκαρίν με 6-4, 6-2.

Αλλά…αυτός είναι!

Best of internet