Quantcast

Έσπασε παρθενιά στα μπουζούκια ο Μπεναλουάν: «Ελλαδάρα, η καλύτερη χώρα στον κόσμο» έγραψε

Στους ναούς της διασκέδασης βρέθηκε ο Γαλλοτυνήσιος μύστης

THE NEWSROOM

11 Οκτωβρίου 2021

Υπάρχουν άνθρωποι που για να συνειδητοποιήσουν το μεγαλείο αυτής της χώρας που ζούμε, επισκέπτονται την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα για νοερό ιστορικό χάσιμο, άλλοτε την Κρήτη και τις παραλιάρες της και ειδικά όταν βγάζουν σέλφι από την μαγευτική καλντέρα της Σαντορίνης, η έξαψη τους για την Ελλαδάρα μας φτάνει στο απώγειο της.

Βέβαια, υπάρχει κι άλλη κατηγορία ανθρώπων, αυτοί που ξέρουν να εκτιμάνε τα πραγματικα πολιτιστικά κειμήλια αυτής της χώρας, αυτοί που δεν χρειάζονται το απέραντο μπλε της θάλασσας και τις χρυσές άμμους για να χαρακτηρίσουν την χώρα μας την καλύτερη σε όλο τον κόσμο, οι τρου διασκεδατζήδες και λάτρεις της Ελλαδάρας μας. Οι μπουζουκόβιοι!

Ο Γιόχαν Μπεναλουάν δεν ήταν ένας από αυτούς, αλλά για όλους υπάρχει η πρώτη φορά και το ξεπαρθένιασμα. Έτσι ο κεντρικός αμυντικός του Άρη εκμεταλλεύτηκε την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και το ρεπό που πήραν οι παίκτες του Άρη και είπε να βολτάρει στους ναούς της διασκέδασης.

Ο Γαλλοτυνήσιος μύστης αποφάσισε να επισκεφθεί το κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης με την Κατερίνα Λιόλιου, με την Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια να τραβάει την προσοχή του έμπειρου στόπερ.

Μάλιστα, ο 34χρονος άσος που θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό μοίρασε φαγητό σε άστεγους της Θεσσαλονίκης, εξέφρασε την χαρά του και στα κοινωνικά δίκτυα, μιας και όπως ανέφερε αυτή ήταν η πρώτη του φορά στα μπουζούκια, τονίζοντας παράλληλα πως η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο. 

Best of internet