Quantcast

Και επίσημα τα Γιάννενα η πόλη της καυλάντας, κατάληψη μέχρι να γιάνουν οι χιαστοί του Κόντε αποφάσισαν μαθητές

Ένα ευχάριστο Γιαννιώτικο διάλειμμα

THE NEWSROOM

28 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτή η πόλη μόνο σε ένα πράγμα δεν μας εκπλήσσει ποτέ. Στο οτι βρέχει 24/7 χειμώνα καλοκαίρι. Κατα τ’άλλα όσον αφορά τα δεικτικά πανό των οπαδών για εκκλησίες και ελληνικούς θεσμούς, οι καυλάντικες απειλές αυτοκτονίας σε περίπτωση που φύγει ο προπονητής, αλλά ακόμα και οι μαθητικές εμπνεύσεις αιτημάτων σε καταλήψεις, όπως έγινε σήμερα, τα Γιάννενα πάντα βρίσκουν τον τρόπο να μας ξαναεκπλήξουν και δικαιωματικά παίρνουν βραβείο ευρηματικότητας.

«Αν είχε παγκάρι στην πόρτα, τώρα θα κάναμε κερκίδα» έγραφε το πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί του ΠΑΣ σε εξέδρα των Ζωσιμάδων, σε μία πολύ δυνατή φωτογραφία με πολλαπλά μηνύματα, την περίοδο που η Ελλαδίτσα μαστιζόταν από το κοβιντικό Lockdown, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την δυσαρέσκεια τους για την απαγόρευση εισόδου θεατών στα γήπεδα, αλλά και το ταυτόχρονο άνοιγμα των εκκλησιών.

Λίγους μήνες αργότερα, σε μία ταράτσα πλησίον των «Ζωσιμάδων», έκανε την εμφάνισή του στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ένα πανό αγάπης και απελπισίας ταυτόχρονα, το οποίο ανέγραφε «Γιαννίκη μείνε ή πηδάω». Ήταν ένα μήνυμα παραμονής από τους οπαδούς του ΠΑΣ στον αγαπημένο τους προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, που εκφράστηκε με λίγο πιο μακάβριο τρόπο από τον συνηθισμένο, αλλά σορρύ..αυτοί είναι οι Παγουράδες!

Και φτάνουμε στο σήμερα, οπού  το 5ο Λύκειο στα Γιάννενα, για έναν αρκετά διαφορετικό λόγο από άλλα σχολεία, προχώρησε σε κατάληψη, αποσαφηνίζοντας στους αρμόδιους πως θα γυρίσουν πίσω στις μαθητικές αίθουσες όταν…ο Κόντε γίνει καλά. Να θυμίσουμε οτι ο Ισπανός επιθετικός, είναι ο μεγάλος άτυχος του ΠΑΣ, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα είναι απών για τουλάχιστον 6 μήνες.

Τότε, αναμένεται να γυρίσουν πίσω στα μαθήματα τους και οι μαθητές του Λυκείου, όπως αναφέρει και το πανό που τοποθέτησαν.

Best of internet