Quantcast

Παιδί από την ανιψιά της πρώην γυναίκας του περιμένει ο Χουλκ, μοιράζει εγκεφαλικά στην Κατερίνα Καινούργιου

Σκίζει τα πτυχία της η Κατερίνα Καινούριου

THE NEWSROOM

20 Σεπτεμβρίου 2021

‘Αυτό έκανε τον πατέρα μου γιο μου σε μια μέρα, η κόρη μου έγινε μητέρα μου, ως γυναίκα του δικού μου πατέρα. Τα πράγματα μπερδεύτηκαν όταν έκανα ένα παιδί, αυτό έγινε αδερφός του πατέρα μου και θείος μου την ίδια στιγμή’. Και να που το ξακουστό τραγούδι των kafrilion, συναντάται και στην πραγματική ζωή και θα μπορούσε να γίνει το αγαπημένο τραγούδι της οικογένειας Χουλκ.

Και αυτό διότι, ο πρώην άσος της Πόρτο και της Ζενίτ που ήταν παντρεμένος για 12 χρόνια με την Ιράν Άντζελο ντε Σόουζα και μαζί έχουν τρία παιδιά, ανακοίνωσε περιχαρής στα σόσιαλ μίντια οτι περιμένει παιδί από την ανιψιά της πρώην γυναίκας του και μάλιστα οι δυό τους πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, κρατώντας στα χέρια τους φωτογραφίες από το υπερηχογράφημα του εμβρύου.

Μάλιστα, τη λεζάντα της φωτογραφίας συνόδευσαν με το εξής μήνυμα: «Σήμερα με την καρδιά μου γεμάτη ευγνωμοσύνη προς το Θεό, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι για τέταρτη φορά είμαι ευλογημένος με το να γίνω πατέρας σε ένα ακόμη παιδί. Η καρδιά μου ξεχειλίζει από τόση ευτυχία και δεν μπορώ παρά να πω ευχαριστώ Θεέ μου. Ανυπομονούμε να σε δεχτούμε παιδί μας και σε αγαπάμε άνευ όρων. Έλα γεμάτο υγεία μωρό μου».

Αν τα βάλουμε κάτω και ψάξουμε τις συγγένειες, θα διαπιστώσουμε οτι τα 3 παιδιά του Χουλκ αναμένονται να αποκτήσουν ένα αδερφάκι, το οποίο θα είναι και ανίψι τους ταυτόχρονα, η πρώην γυναίκα του θα γίνει θεία τους αλλά και ετεροθαλής μητέρα τους και η Κατερίνα Καινούριου θα κλαίει γοερά στην μπανιέρα της, που δεν έπαιξε αποκλειστικό στην εκπομπή της το Sweet Home Alabama από την Βραζιλία.

Αλλά…αυτοί είστε!

 

Best of internet