Quantcast

ΕΧΥΣΑΝ δάκρυα χάρας οι οπαδοί της ΑΕΚ με τον σχηματισμένο δικέφαλο στα καθίσματα του γηπέδου

Όλο και πιο κόντα στην ολοκλήρωση του το γήπεδο της ΑΕΚ

THE NEWSROOM

9 Σεπτεμβρίου 2021

Οι εργασίες για την αποπεράτωση του ναού των ΑΕΚτζήδων συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και μάλιστα μέρα με την μέρα το γήπεδο παίρνει ολοένα και διαφορετική μορφή. Ο χρόνος για την ολοκλήρωση της Opap Arena (Αγιάς Σοφιάς), δεν μπορεί να προσεγγιστεί επ’ακριβώς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι θα αλλάξει το ρου της ιστορίας της Ένωσης και θα εκστασιάσει τους οπαδούς της.

Κι επειδή σημασία καμιά φορά έχει και το ταξίδι πριν την λύτρωση του τελικού προορισμού, το να βλέπουν οι φίλοι της ΑΕΚ την πρόοδο των έργων κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα είναι μια τόνωση ηθικού και ένα ορεκτικό για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Αυτή την φορά ειδικά, το ορεκτικό ήταν σαν ένα νοστιμότατο κυρίως πιάτο.

Κι αυτό γιατί η τοποθέτηση των πρώτων καθισμάτων στις εξέδρες, με τον σχηματισμό της χρονιάς ίδρυσης της ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει και ο ενθουσιασμός των φίλων της μοναχοκόρης είναι έκδηλος.  Το 1924 θα σχηματιστεί στο πάνω διάζωμα του γηπέδου κι ενδιάμεσα (και στο κάτω διάζωμα) θα υπάρχει ο δικέφαλος αετός.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω social media, έδωσε στο φως της δημοσιότητας νέα φωτογραφία από τις εξέδρες της «Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena», στην οποία φαίνεται ο δικέφαλος αετός να έχει ήδη σχηματιστεί στην παλιά Θύρα 18 και ταυτόχρονα φανταζόμαστε να σχηματίζεται και μια προεξοχή στα παντελόνια των οπαδών της ΑΕΚ.

ΧΥΘΗΚΑΝ κιτρινόμαυρα δάκρυα χαράς!

Best of internet