Quantcast

Τον Εθνικό του Μάντσεστερ επέλεξε ως επόμενο σταθμό της καριέρας του ο γιος του Χαριστέα

Το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο

THE NEWSROOM

26 Αυγούστου 2021

Kαι μπαμ και μπουμ και οι εκπυρσοκροτήσεις δεν έχουν τελειωμό το φετινό καλοκαίρι. Οι βόμβες με τις μετακινήσεις των καλύτερων παικτών της υφηλίου σε άλλες ομάδες συνεχίζονται, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα από την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτυ του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Πορτογάλος δημοσιογράφος, Γκονζάλο Λόπες στο twitter, o CR7 συμφώνησε σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι και πλέον οι “Πολίτες” συζητούν με τη διοίκηση της Γιουβέντους τους τελικούς όρους για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγγλικό σύλλογο.

 

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν και ο γιος του Στέλιου Βενετίδη και του Άγγελου Χαριστέα μετακομίσει στο Μάντσεστερ, αλλά αυτή την φορά για λογαριασμό της Σίτυ και όχι της Γιουνάιτεντ, τότε η αγγλική πόλη αναμένεται να βιώσει έναν ποδοσφαιρικό εμφύλιο, μιας και η καριέρα του Πορτογάλου σταρ έχει απογειωθεί στην Γιουνάιτεντ υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η Μάντσεστερ Σίτι που δεν επιθυμεί να δώσει χρήματα στην «Μεγάλη Κυρία», προσφέρει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Ραχίμ Στέρλινγκ, όμως η Γιουβέντους φαίνεται να προτιμά τον Γκάμπριελ Ζεσούς, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για μία μετακίνηση που προκαλεί εκ νέου σεισμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Aλλά…αυτοί είστε!

Best of internet