Quantcast

Χωρίς Μέσι και Ριβάλντο η πρώτη προπόνηση του Πανσερραικού για την νέα σεζόν

Μην χαίρεστε οι ανταγωνιστές, επιστρέφουν σύντομα

THE NEWSROOM

28 Ιουλίου 2021

Όχι όχι φίλε μου αναγνώστη, δεν μπήκες καταλάθος στο Κουλούρι. Εδώ σωστά στο abaluben βρίσκεσαι και ήρθε η ώρα να μάθεις τα νέα από το καμάρι της Βορείου Ελλάδος. Ο Πανσερραικός, η ομάδα που μας έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές κατά την παρουσία της στα μεγάλα σαλόνια (αλλά και στα μικρότερα), η ομάδα με τον πιο κουλ διαχειριστή στα σόσιαλ μίντια, ήρθε η ώρα να λάμψει στα γήπεδα της Super League 2 και να επιστρέψει έκει που ανήκει.

Για να το καταφέρει όμως αυτό, η ομάδα των Σερρών έχει επιστρατεύσει τα κατάλληλα μέσα και έχει κινηθεί μεταγραφικά σε πανέξυπνες λύσεις. Η αρχή έγινε πέρυσι με την απόκτηση ΟΧΙ του Μέσι των φτωχών Φετφατζίδη, ούτε τον Μέσι των ακόμα πιο φτωχών Κουτσιανικούλη, αλλά με τον ίδιο τον Μέσι. Τον original, τον παιχταρά, τον Kessie Messi.

Κι επειδή ένας Μέσι δεν φέρνει την άνοιξη, τα ‘λιοντάρια’ είπαν να πλαισιώσουν το μεγάλο αστέρι της ομάδας τους, με ένα ακόμη τεραστίων διαστάσεων όνομα, αυτό του Ριβάλντο. Ο Κολομβιανός επιθετικός είναι το φετινό απόκτημα των κόκκινων και μαζί με τον μύσταρο Μέσι της Ακτής Ελεφαντοστού, ευελπιστούν να πάρουν από το χεράκι τον Πανσερραικό και να τον οδηγήσουν στα μεγάλα σαλόνια.

Δυστυχώς οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν μεταξύ των απόντων στην πρώτη συγκέντρωση των Λιονταριών, αλλά ευτυχώς αυτή η συνθήκη αποτέλεσε και την αιτία για να συνταχθεί ένα από τα πιο αστραφτερά δελτία τύπου στην Ελλαδίτσα μας: «Από την πρώτη απουσίαζαν οι Μέσι, Ριβάλντο και Πράντο, που θα ενταχθούν σταδιακά στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες. Ενώ επέστρεψαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές και ήταν όλα τα νέα αποκτήματα», ενημέρωσαν σχετικά οι άνθρωποι της ομάδας.

Big 4 πονάς;

Best of internet