Quantcast

Αυστραλός κόουτς παθαίνει Έμιλι Ρόουζ, δαιμονίζεται με το χρυσό της αθλήτριας του

Mέσος Αυστραλός στην Ίο όταν μπαίνει το Gangnam Style

THE NEWSROOM

26 Ιουλίου 2021

Λίγο πιο έξαλλα από το φυσιολογικό πανηγύρισε ένας μύσταρος προπονητής της κολύμβησης την επιτυχία της αθλήτριας του, αφού μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε τερματίζοντας πρώτη στο φώτο φίνις, ο Αυστραλός κόουτς εκστασιάστηκε, άρχιζε να κοπανιέται στα κάγκελα μόνος του και να προσφέρει εξορκιστικό θέαμα που έγινε viral.

Πιο συγκεκριμένα,η Αυστραλέζα Αριάρν Τίτμους νίκησε την Αμερικανίδα Κέιτι Λεντέκι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στα 400μ ελεύθερο με χρόνο 3:56.69, σπάζοντας με αυτό τον τρόπο την κυριαρχία της δεύτερης. Ο χρόνος της είναι ο 2ος καλύτερος όλων των εποχών κι η νίκη της ήταν μια τεράστια επιτυχία. Τόσο μεγάλη επιτυχία, που πρέπει να πανηγυριστεί δεόντως.

 

«Δεν ξέρω πως να το περιγράψω… Απλά μου βγήκε έτσι αυθόρμητα και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Νομίζω ότι έκανα όπως ο αγαπημένος παιδικός ήρωας ο Αμερικανός παλαιστής, «The Ultimate Warrior», εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Για να ηρεμήσει ο Μπόξαλ, χρειάστηκε η αγκαλιά ενός εκ των επι κεφαλής της αποστολής της Αυστραλίας, ωστόσο οι αντιδράσεις του δεν αποτέλεσαν έκπληξη για την αθλήτρια του η οποία στάματησε το σερί των 5 χρυσών της Λεντέκι. «Έτσι είναι ο Ντιν! Ακόμη και στην προπόνηση παθιάζεται με ότι κάνει και θέλει κι από τον αθλητή του το 100%». δήλωσε από την πλευρά της η Τίτμους.

 

Αλλά..αυτοί είστε!

 

Best of internet