Quantcast

Original 21-Tσιάρτας σημειώσατε…άσσο από ημίχρονο

22 ώρες χρειάστηκαν για να πάρει την νίκη ο κόσμος της ΑΕΚ

THE NEWSROOM

14 Ιουλίου 2021

Όχι πως δεν το περιμέναμε..Για την ακρίβεια δεν μας είχε περάσει καν από το μυαλό, οτι η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ θα έκλεινε αυτιά και στόμα στην πρόθεση του προέδρου της Ενωσης να προσλάβει τον Βασίλη Τσιάρτα ως προπονητή και παιδαγωγό στην ΑΕΚ Β’. Το επιτάσσει άλλωστε η ιστορία της ομάδας και το προσφυγικό DNA της.

Αυτό που δεν περιμέναμε όμως, είναι πως μια ανακοίνωση σαν αυτή των παιδιών της Original θα κατάφερνε να γίνει αιτία και αφορμή για μια κωλοτούμπα 180 μοιρών από τον παλαίμαχο Ναουσιώτη άσσο. Κι όχι επειδή η Original δεν έχει καταφέρει και στο παρελθόν να επηρεάσει αποφάσεις της διοικήσης με πιο πρόσφατη τα πούλα που έδωσε στον Κατίδη, αλλά επειδή ο Τσιάρτας δείχνει μια εικόνα αμετανόητου ανθρώπου με ξεκάθαρες απόψεις, που δύσκολα αλλάζει ρότα.

Κι όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλαξε. Η Original με επίσημη θέση της και πολύ σκληρή γλώσσα εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για την πρόσληψη του Βασίλη Τσιάρτα, η ανακοίνωση της βρήκε χιλιάδες συμπαραστάτες και υποστηρικτές και έτσι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να τελειώσει την υπόθεση προπονητής στην ΑΕΚ Β‘, πριν καν καλά καλά αρχίσει.

Μάλιστα, έπειτα από αυτή την εξέλιξη, με ανάρτηση του στα social media ο Βασίλης Τσιάρτας ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν θα αναλάβει την Β’ ομάδα της ΑΕΚ, ενώ χαρακτηριστικά έγραψε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ  για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ»

Original 21- Τσιάρτας σημειώσατε άσσο…

 

 

Best of internet