Quantcast

Γιάννης και Θανάσης έβαλαν 41 πόντους μαζί, πάνε για το όσκαρ ανατροπής οι Μπακς

Με τα μπούνια για την ανατροπή οι Μπακς

THE NEWSROOM

12 Ιουλίου 2021

Και εγένετο ξανά ενδιαφέρουσα σειρά. Οι Μπακς με πρωταγωνιστή ποιον άλλον, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (φυσικά με το ψυχολογικό μπουστάρισμα του αδερφού του Θανάση) επικράτησαν στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τους Φοίνιξ Σανς με 120-100, μείωσαν σε 2-1 και πάνε με τα μπούνια για το μεγάλο όσκαρ της ανατροπής.

Για ακόμη ένα ματς ο ηγέτης των Μπακς, ο Γιάνναρος ο Αντετοκούνμπο έκανε τα  πάντα στο παρκέ, ενώ αυτή τη φορά ήταν εύστοχος και από τη γραμμή των βολών! Συγκεκριμένα τελείωσε το παιχνίδι με 41 πόντους έχοντας 14/21 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 13/17 βολές, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις ένα λάθος σε 38 λεπτά συμμετοχής.

Αυτή τη φορά, και σε αντίθεση με τους δύο πρώτους τελικούς, ο Αντετοκούνμπο είχε τη βοήθεια των συμπαικτών του, με τον παίκτη-κλειδί της 3ης περιόδου, Τζρου Χόλιντεϊ να έχει άλλους 21 πόντους με 5/10 τρίποντα και 9 τελικές πάσες, ενώ ο Κρις Μίντλετον είχε 18 πόντους (οι 15 στο πρώτο ημίχρονο), 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Mε λίγα λόγια και χωρίς καμία υπερβολή, οι Μπακς ΔΕΝ χάνουν όταν ο Γιάννης έχει την βοηθεία και των άλλων 2 σούπερ σταρ της ομάδας.

Για τους Σανς από τη στιγμή που ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν εκτός κλίματος αγώνα μένοντας στους 10 πόντους με 2/7 δίποντα, 1/7 τρίποντα και 3/5 βολές ήταν εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο να ελπίζουν σε κάτι καλό μέσα στο «Fiserv Forum» του Μιλγουόκι. Παρόλα αυτά ο Πολ είχε 19 πόντους και 9 ασίστ, ενώ από 18 πόντους πρόσθεσαν οι Κράουντερ και Έιτον αντίστοιχα.

Αυτό που μένει να δούμε από εδώ και στο εξής, είναι αν αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει οδηγό για την συνέχεια και ο Ελαφιακός θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή με τον Γιάννη και την Ελλάδα να πανηγυρίζουν ένα ανέλπιστο όπως όλα δείχνουν πρωτάθλημα.

Let’s go Bucks!

Best of internet