Quantcast

Λάτρης του Μεσαίωνα ο Βενγκέρ, θα ψηνόταν για Μουντιάλ κάθε 2 χρόνια

Γεροντικές παραξενιές από τον Αλσάτο

THE NEWSROOM

5 Ιουλίου 2021

Τι ωραία να έχεις αποσυρθεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου και πλέον η επαφή σου με τον βασιλιά των σπορ να γίνεται μέσω τηλεοπτικών εκπομπών με τα φιλαράκια σου και 2 καφάσια μπύρες. Τι ζωάρα κάνει ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την απόλυση του από την Άρσεναλ, βλέποντας τους ποδοσφαιριστές να σωριάζονται στο έδαφος από την κόπωση και αυτός να χαλαρώνει σαλόνι τσόκο μαροκάνα;

Ο Αρσέν Βενγκέρ ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα που συχνά – πυκνά προτείνει ως μέλος της FIFA, φαίνεται πως στηρίζει την ιδέα της δημιουργίας ενός πλάνου για διεξαγωγή του Μουντιάλ κάθε δυο χρόνια. Ναι καλά ακούσατε, μετά από το συμβάν του Έριξεν, δεν είχε τον παραμικρό δισταγμό να προτείνει αυτό το μεσαιωνικό έκτρωμα.

Ο Αλσατός τεχνικός, όπως αναφέρει η έγκυρη και συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic, φέρεται να έχει σκεφτεί και να προωθεί γενικά την ιδέα του προγραμματισμού του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε διετή βάση κι όχι σε τέτοια τετραετίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η FIFA εξετάζει κάθε πτυχή ενός τέτοιου πλάνου και θέλει να μελετήσει αν κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό ή όχι.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ο Βενγκέρ είχε δημοσιοποιήσει και τις σκέψεις του για το οφσάιντ στο παρελθόν. Τότε, είχε πει πως ακόμα κι αν ο επιτιθέμενος θα είχε ξεφύγει από τον τελευταίο αμυντικό, αν καλυπτόταν έστω και ένα χιλιοστό μέρους του σώματός του με το οποίο θα μπορούσε να σκοράρει, δεν θα ήταν εκτεθειμένος.

Aλλά…αυτός είναι!

Best of internet