Quantcast

Οι μετακινήσεις άνοιξαν και 250 ΠΑΟΚίστας είπαν να κάνουν μια εξόρμηση στην ηλιόλουστη Αθήνα

Ήρθαμε σκαστοί από την Τσιμισκή

THE NEWSROOM

21 Μαΐου 2021

Από τις 14 Μαίου και το επίσημο άνοιγμα του τουρισμού, η κυβέρνηση αποφάσισε να άρει το μέτρο της απαγόρευσης των μετακινήσεων από νομό σε νομό και να δώσει την ευκαιρία στους πολίτες της χώρας να πάει το τριημεράκι τ0υ εκτός της πόλης κατοικίας του, να κάνει το μπανάκι του, να ανέβει σε ένα βουνό, να ξεσκάσει ρε αδερφέ!

Επί τη ευκαιρία αυτού του απελευθερωτικού μέτρου, 250 οπαδοί του ΠΑΟΚ, αποφάσισαν να χωριστούν σε 5 πούλμαν και να κατέβουν μια βολτίτσα στην ηλιόλουστη Αθήνα. Ακρόπολη, Λυκαβηττός, Εξάρχεια, Κολωνάκι, αθηναϊκή ριβιέρα, Πάρνηθα, Υμηττός, Μοναστηράκι είναι κάποιοι από τους χοτ προορισμούς αυτή την περίοδο και οι Θεσσαλονικείς φίλοι μας είπαν να τις τιμήσουν με την παρουσία τους.

Για…αδιευκρίνηστους λόγους, η εκδρομή των φίλων του ΠΑΟΚ είχε εμπόδια και κακουχίες, αφού στα διόδια των Αφιδνών τους περίμενε αστυνομία, προκειμένου να ελέγξει τα στοιχεία τους και να αποφευχθεί η περίπτωση εντάσεων , μιας και η ομάδα τους αγωνίζεται αύριο με τον Ολυμπιακό στον τελικό κυπέλλου και το ματς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Βέβαια, με τον τελικό να πραγματοποιείται δίχως την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων, μιας και δόθηκε μόνο ένας περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των δύο ΠΑΕ, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της πρωτεύουσας και να συσφιχθούν οι σχέσεις μεταξύ των πολιτών των 2 πόλεων. Και όσο για τον αγώνα, ας κερδίσει ο καλύτερος!

Τελικάρα!

 

Best of internet