Quantcast

Ο Βαλμπουενά θα λείπει, αλλά θα τσουλάει με Μπενζεμά η Εθνική Γαλλίας στο EURO

Επιστροφή στους Τρικολόρ για τον Καρίμαρο

THE NEWSROOM

18 Μαΐου 2021

‘Όταν λείπει ο Κρίστιανο, δεν τσουλάει με τον Μπενζεμά’ ερμηνεύει με περίσσιο πάθος στα σκαλοπάτια του Αγίου Παντελεήμωνα ο μεγάλος αοιδός της εγχώριας trap σκηνής, SNIK. Κι αν αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό, από την στιγμή που ο Πορτογάλος κάγκουρας άφησε την Ρεάλ Μαδρίτης και μετακόμισε στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, δεν θα λέγαμε οτι το ίδιο ισχύει και για την Εθνική Γαλλίας.

Οι Τρικολόρ, οι οποίοι στέφθηκαν και παγκόσμιοι πρωταθλητές στο τελευταίο Μουντιάλ που διεξήχθη στην Ρωσία, ευελπιστούν να πετύχουν ανάλογο αποτέλεσμα και στο EURO, εκεί οπού ναι μεν θα παρουσιάσουν ένα πανίσχυρο σύνολο, αλλά για την γραμμή κρούσης στην επίθεση, οι επιλογές είναι περιορισμένες. Ο σοφτ Γκριεζμάν και ο γερασμένος Ζιρού, δεν είναι παίκτες με την ποιότητα του Καρίμ και έτσι το κομμάτι του παζλ για να δέσει ένα υπέροχο σύνολο, συμπληρώνεται με την επιστροφή του επιθετικού της Ρεάλ.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, είχε μιλήσει για την ενδεχόμενη επιστροφή του Γάλλου στράικερ στους «Τρικολόρ» λέγοντας πως: «Δεν είμαι ο Άγιος Βασίλης, δεν είμαι εδώ για να ανακοινώσω εκπλήξεις». Οπως όλα δείχνουν όμως, αυτή η έκπληξη αναμένεται να γίνεται πραγματικότητα καθώς, ο Μπενζεμά ενημέρωσε το βιογραφικό του στο Twitter και πρόσθεσε δίπλα από την Ρεάλ Μαδρίτης ότι αγωνίζεται και με την εθνική Γαλλίας, κάτι που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε στο προφίλ του.

Θυμίζουμε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά είχε παραγκωνιστεί από την εθνική ομάδα της Γαλλίας, από τότε που ενεπλάκη στο σκάνδαλο με την υπόθεση του Ματιέ Βαλμπουενά, οπότε τώρα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας να συσφιχτούν οι σχέσεις τους, αφού ο Βαλμπουενά μπορεί να παρακολουθεί τον πρώην συμπαίκτη του από την τηλεόραση και να πανηγυρίσει τα γκολ που πρόκειται να βάλει με την αγαπημένη του εθνική ομάδα.

Σε λίγη ώρα μάλιστα, ο Ντεσάμπ αναμένεται να ανακοινώσει τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το Euro και το όνομα του Μπενζεμά, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα.

Υπερπαίχτης!

 

 

Best of internet