Quantcast

Χεζόνια σε έκσταση μετά από το κύπελλο, τα βάζει με το σπίτι του, λέει καυλιάρη τον Παπαπέτρου

Το χάρηκε λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό

THE NEWSROOM

10 Μαΐου 2021

Πρωτόγνωρες καταστάσεις με την φανέλα του Παναθηναϊκού ζει ο Μάριο Χεζόνια, αφού ο Κροάτης λίγους μήνες αφού η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και φόρεσε το τριφύλλι στο στήθος, χθες ήταν στην ευχάριστη θέση να σηκώσει και την πρώτη του κούπα. Και όχι απλά στην ευχάριστη θέση, λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό θα λέγαμε οτι χάρηκε ο Μάριο Χεζόνια με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Το συγκεκριμένο τρόπαιο έμοιαζε να είναι τελείως διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο είχε στη συλλογή του! Περίπου μιάμιση ώρα μετά τη λήξη του τελικού οι παίκτες του ΠΑΟ είχαν αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ. Το ίδιο και τα μέλη του προπονητικού τιμ. Μόνο μερικοί άνθρωποι του staff ήταν στα αποδυτήρια και ο… Μάριο Χεζόνια.

Όχι μόνο δεν είχε αποχωρήσει από το γήπεδο, αλλά παρέμενε φορώντας ακόμα τα ρούχα του αγώνα! Απολάμβανε την κάθε στιγμή και σε κάθε ευκαιρία πείραζε τους πάντες, μέσα και έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι οι 7 στις 10 ελληνικές λέξεις του είναι… απαγορευμένες, αλλά φροντίζει να απολαμβάνει όλα αυτά τα πειράγματα με την ψυχή του.

«My first trophy, γ…ω το σπίτι μου» φώναζε δυνατά και σε άπταιστα ελληνικά σκορπώντας τα γέλια στους διαδρόμους των αποδυτηρίων: «Θέλω να το χαρώ! Είναι το πρώτο με τον Παναθηναϊκό μου!» συνέχιζε (αλλά στα αγγλικά) ο Super Mario! Έκανε κάποιος το λάθος να του ζητήσει το τρόπαιο; «Άστο κάτω! Γιορτάζω τώρα!» ήταν η απάντηση που έπαιρνε

Μάλιστα από το μεθύσι της χαράς του Κροάτη φόργουορντ, δεν γλίτωσε ούτε ο Παπαπέτρου, αφού ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στα αποδυτήρια να εισβάλλει στα ενδότερα του συμπαίκτη του και να τον αναφωνεί περιχαρής ‘Καυλιάρη’, αφού ο ‘Ελληνας άσσος αναδείχθηκε MVP του τελικού.

«Ναι η αλήθεια είναι αυτή. Βρίζω τους πάντες (γέλια). Το θέμα είναι να βρω και κάποιον νορμάλ άνθρωπο και όχι αυτούς που κάνω συνέχεια παρέα γιατί θα συνεχίζω να… μιλάω κατ’ αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να μάθω να κάνω κανονικές συζητήσεις στα ελληνικά ειδάλλως θα συνεχίζω να βρίζω όλη την ώρα (γέλια)» είπε ο πανευτυχής Χεζόνια.

Αλλά…αυτοί είστε!

 

Best of internet