Quantcast

Ταμείο ανεργίας έστειλε τον Πολ Πιρς το ESPN, μετά το λάιβ κωλοπαρτάκι στο Ίνστα του

Αρκετά ευαίσθητο αποδείχτηκε το ESPN

THE NEWSROOM

6 Απριλίου 2021

Να ξεσκάσει από την απαλεψιά της καραντίνας είχε σκόπο ο Πολ Πίρς, ο οποίος λίγες μέρες πριν έκανε τον δικό του πάταγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Πολ Πιρς ήταν απρόσεκτος. Ή απλώς δεν έδινε μία! Έκανε live στο Instagram, ενώ ήταν σε πάρτι με φίλους και αρκετές αιθέριες υπάρξεις με αποκαλυπτικά μαγιό, που όλο το σκηνικάκι συνοδευόταν και από χρήση μαριχουάνας.

Η λογική υπαγορευε ότι ο Πολ Πιρς δεν ξέρει πως λειτουργεί το live του Instagram. Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να το γνώριζε βέβαια, αλλά να μην τον απασχολούσε και πολύ. Ο θρύλος των Μπόστον Σέλτικς, και υποψήφιος για ένταξη στο Hall of Fame 2021 , εμφανίστηκε υπερβολικά χαλαρός, καπνίζοντας το πούρο του και στο παρασκήνιο γίνεται χαμός!

Γυναίκες με μικροσκοπικά μαγιό χορεύουν όρθιες ή στο πάτωμα, ενώ άλλες κάνουν κάτι σαν μασάζ στους φίλους του «Truth» που βρέθηκαν στο πάρτυ.

‘Επειτα από αυτή την uncensored φασούλα και το οπτικοακουστικό υπερθέαμα που χάρισε σε όλη την οικουμένη, ο άλλοτε παίκτης των Κελτών που εργαζόταν από τη σεζόν 2017-18 στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, δεν γλίτωσε τον ΟΑΕΔ.

Το θέαμα δεν άρεσε στους ανθρώπους του ESPN (μπορεί και όχι, προχωράμε) , που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  απομάκρυναν τον “Truth” από τη θέση του και τον έστειλαν ταμείο ανεργίας λίγο πριν ανακηρυχτεί και επίσημα hall of famer. Να τονίσουμε ότι ίδιος είχε αρκετά σημαντικό ρόλο στο ESPN, αφού βρίσκονταν τόσο στο NBA Countdown, όσο και στο Jump.

Toυλάχιστον ξέρουμε που θα βρει παρηγοριά!

 

Best of internet