Quantcast

Για ένα ακόμη χρόνο θα ψηλώνει τον Ολυμπιακό ο κοντός Βαλμπουενά

Κάτοικος Πειραία μέχρι το 2022 ο Ματιέ Βαλμπουενά

THE NEWSROOM

29 Μαρτίου 2021

Ήταν προδιαγεγραμμένο, ήταν προμελετημένο και έγινε πραγματικότητα. Βαλμπουενά και Ολυμπιακός θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και την σεζόν 2021-22, με τον Γάλλο μύστη να δένει άγκυρα στο λιμάνι του Πειραιά και να αποδεικνύει οτι η ηλικιά  δεν μπορεί να του σταθεί εμπόδιο για να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο 36χρονος Βαλμπουενά έχει τη φετινή σεζόν δύο γκολ και οχτώ ασίστ σε 28 αγώνες, ενώ συνολικά τη διετία που φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα μετράει 11 τέρματα και 31 ασίστ σε 70 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τα στατιστικά όμως λένε την μισή αλήθεια. Το impact και η συνεισφορά του Ματιέ Βαλμπουενά στην ομάδα του Ολυμπιακού στα 2 χρόνια που αγωνίζεται στο λιμάνι, είναι ανυπολόγιστης αξίας.

Ο Γάλλος πρώην διεθνής, μπορεί να μην ξεπερνά τα 165 εκατοστά και να μην σου γεμίζει το μάτι σε ένα μοντέρνο ποδόσφαιρο που καταφύγιο βρίσκουν κατα κύριο λόγο ψηλά και γυμνασμένα παιδιά, αλλά η αλήθεια και η πραγματικότητα βρίσκονται μεσα στις 4 γραμμές του γηπέδου. Εκεί οπού ο κοντός Βαλμπουενά, έχει ψηλώσει κατά πολύ τον Ολυμπιακό με την παρουσία του.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Θρύλου και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Βαλμπουενά ήρθε στον Θρύλο το καλοκαίρι του 2019 και την πρώτη χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο διεθνής Γάλλος σε ενάμιση χρόνο έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 70 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει 11 φορές.

 

Κοντός στο μάτι…

Best of internet