Quantcast

Μέχρι η ΑΕΚ να γίνει 100 χρονών, θα ξεσπάνε στον Πέτρο Μάνταλο οι οπαδοί της μετά από ήττα

Αιώνια αρχηγός της ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος

THE NEWSROOM

19 Μαρτίου 2021

Για πάντα στην ΑΕΚ με συμβόλαιο ζωής  ο Πέτρος Μάνταλος, με τον οποίο υπάρχει καταρχήν συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, κάτι που σημαίνει πως θα οδηγήσει την Ένωση στην Αγιά Σοφιά ως αρχηγός. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τελικές υπογραφές θα πέσουν με το που επιστρέψει από την Εθνική ομάδα και θα σφραγιστεί με επίσημο τρόπο το μεγάλο deal της επέκτασης της συνεργασίας.

Ο Μάνταλος, θα υπογράψει με την ΑΕΚ ένα συμβόλαιο ζωής και καρδιάς που θα τον κρατήσει στα κιτρινόμαυρα μέχρι το 2024 και αυτομάτως θα τον καθιστά, τον πρώτο αρχηγό της ομάδας που θα μπει στην Αγιά Σοφιά! Μια συμφωνία που θα συμπέσει αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζουν, με τα γενέθλια της Ένωσης για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της.

Με το νέο συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει, ο Μάνταλος επεκτείνει την επταετή παρουσία του στην ΑΕΚ, στην οποία είχε μετακινηθεί από την Ξάνθη το καλοκαίρι του 2014. Ο αρχηγός της Ένωσης μετράει 236 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, με 50 γκολ και 69 ασίστ. Επίσης έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο, όντας μάλιστα ο MVP στον τελικό του 2016 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ.

Αν συνυπολογίσει κάποιος και τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του, με τα γόνατα του να τον προδίδουν 2 φορές μέσα σε 2 χρόνια, ο Πέτρος Μάνταλος μάλλον είναι λίγο άδικα ο κύριος αποδέκτης των παραπόνων μετά από κάθε στραβό αποτέλεσμα της ΑΕΚ. Ο ίδιος παρόλα αυτά, σε συνέντευξη του μετά από ευρωπαικό ματς της ΑΕΚ, είχε δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρει να επωμίζεται όλο το βάρος της αποτυχίας ο ίδιος, δείχνοντας αν μη τι άλλο τα ηγετικά χαρακτηριστικά και το γερό στομάχι που διαθέτει. Δεν έχει ακούσει και λίγα η αλήθεια είναι.

Όλες οι αλήθειες εδώ!

 

Best of internet