Quantcast

Kωλοτούμπα α λα Κομανέτσι βλέπουν με Λουτσέσκου προπονητή της ΑΕΚ οι Ρουμάνοι, διαψεύδει η μοναχοκόρη

Αυτό θα πήγαινε πολύ καλά

THE NEWSROOM

18 Μαρτίου 2021

Oι σχέσεις ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την χρονιά που η Ένωση κατέκτησε το πρωτάθλημα, βρίσκονταν σε πολεμική κατάσταση. Και μάλιστα αναζωπυρωτής των τοξικών σχέσεων που πήραν μέρος εκείνη την χρονιά, ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, κάθε αγωνιστική που περνούσε και έβλεπε να απομακρύνεται το όνειρο του τίτλου (και αφού είχε προηγηθεί ο περίφημος αγώνας μεταξύ τους στην Τούμπα), αμφισβητούσε το οτι η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια και επέμενε στο οτι η ομάδα του ήταν αυτή που άξιζε να σηκώσει την κούπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον περασμένο Φλεβάρη, έλυσε την συνεργασία του με την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία είχε κατακτήσει πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League Ασίας. Εκτοτε βρίσκεται σε διακοπές και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα. Τι πιο φυσιολογικό λοιπόν από το να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Κι όμως. Ρουμανικά δημοσιεύματα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της μοναχοκόρης ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Χιμένεθ δεν θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι στην Ένωση εφόσον δεν κερδίσει το Κύπελλο ή δεν βγει Ευρώπη η ομάδα και στην ΑΕΚ  προετοιμάζονται ήδη για την επόμενη μέρα.

Η σύνδεση για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου σεναρίου ακούει στο όνομα Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης έχει αναλάβει πλέον επιτελικό ρόλο στην Ένωση και σύμφωνα με το «gsp.ro», έχει δύο ονόματα στη λίστα του: τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Μίλαν Ράσταβατς του Αστέρα Τρίπολης! Κοινή συνισταμένη και των δύο ότι συνεργάστηκε μαζί τους στην Ξάνθη. Το ρεπορτάζ, μάλιστα, επικαλούμενο πηγές του κλαμπ, αναφέρει ότι μεταξύ των δύο, τον πρώτο λόγο έχει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στη συνέχεια πάντως το δημοσίευμα υπενθυμίζει τις κατά καιρούς επιθετικές δηλώσεις του Λουτσέσκου για την ΑΕΚ, αναφορικά με τη σεζόν 2017-18, όπου έκανε λόγο για κλοπή του πρωταθλήματος και μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες. Η ΠΑΕ χαρακτήρισε «παραμύθια» αυτές τις φήμες, υπογραμμίζοντας πως «πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα».

Με Μητσοτάκη τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο!

 

 

Best of internet