Quantcast

Oπαδοί του ΠΑΟ αναλαμβάνουν χρέη προξενήτρας στο Instagram της Μαλέσκου, την πείθουν να τα φτιάξει με τον Χεζόνια

Τα πάντα προκειμένου να μείνει στην Αθήνα ο αγαπημένος τους Μάριο

THE NEWSROOM

12 Μαρτίου 2021

Ο ερχομός του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναικό, όπως φάνηκε και από τις εκδηλώσεις λατρείας κατά την υποδοχή του στο αεροδρόμιο, έφερε κύμα ενθουσιασμού στους οπαδούς των πρασίνων. Ο Κροάτης έχει ήδη αποκτήσει με τον κόσμο του τριφυλλιού μια αμοιβαία έλξη και όπως μοιάζει λογικό, κανένας από το πράσινο ‘στρατόπεδο’ δεν θα ήθελε να τον δει να αποχωρεί με την λήξη της σεζόν.

To αποθαρρυντικό σε αυτή την συνθήκη, είναι πως ο 26χρονος Κροάτης έχει έρθει στην Αθήνα με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα, με το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό να τελειώνει στο φινάλε της σεζόν. Επομένως, οι φίλαθλοι της ομάδας έπρεπε να σκεφτούν γρήγορα έναν τρόπο, να τον πείσουν να φοράει την πράσινη φανέλα και την επόμενη χρονιά.

Κάνοντας λοιπόν μια βόλτα στο Instagram της Ιωάννα Μαλέσκου, διαπίστωσαν πως ο γύπας Χεζόνια δεν έχει αφήσει φωτογραφία για φωτογραφία της ξανθιάς παρουσιάστριας χωρίς καρδούλα και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αμρ Ουάρντα της καλαθόσφαιρας της στέλνει κάθε λίγο και λιγάκι λουλούδια στην προσωπική της οικεία, εκφράζοντας της τα συναισθήματα του για εκείνην.

Δίχως να χάσουν χρόνο οι φίλοι του Παναθηναικού, ανέλαβαν ρόλο Γεωργίας Βασιλειάδου στην Προξενήτρα και άρχισαν να αφήνουν σχόλια, γεμάτα επικλήσεις στο συναίσθημα. Με σκοπό φυσικά να πείσουν την Πρεβεζάνα παρουσιάστρια να το πάρει το παλικάρι τους και αυτοί να τον απολαμβάνουν στην ομάδα τους για πολλά χρόνια ακόμη.

Και είναι πράγματι όσο κριντζ περιμέναμε…

Αλλά..αυτοί είστε.

 

Best of internet