Quantcast

Ο κομαντάντε Λιβάγια είπε οριστικά Λιβα-ΓΕΙΑ στην ΑΕΚ και υπογράφει στην Χάιντουκ

Τίτλοι τέλους για ΑΕΚ και Μάρκο Λιβάγια

THE NEWSROOM

17 Φεβρουαρίου 2021

Δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ ο Μάρκο Λιβάγια, αφού οι δύο πλευρές, συμφώνησαν να υπάρξει άμεσο διαζύγιο και έτσι ο Κομαντάντε της ΑΕΚ αποχαιρετά και επίσημα τα κιτρινόμαυρα! Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ ΑΕΚ, συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή από την περασμένη Δευτέρα, να τον αφήσει ελεύθερο από τώρα και να μην περιμένει τις 30 Ιουνίου που έληγε ούτως ή άλλως η συμφωνία των δύο πλευρών, μετά την αρνητική εξέλιξη που υπήρξε στις επαφές για επέκταση το προηγούμενο διάστημα.

Η ΑΕΚ, επί της ουσίας, πήρε αυτήν την απόφαση και έκανε δεκτό το αίτημα του Μάρκο, με την προϋπόθεση να επιστρέψει στην Κροατία, όπως το ζήτησε ο ίδιος, για να είναι στην πατρίδα του με την εγκυμονούσα σύζυγο του, η οποία βρίσκεται εκεί από τον Νοέμβριο και σε περίπου 15 μέρες αναμένεται να γεννήσει. Πάντως, η δέσμευση αφορά και το αγωνιστικό, αφού αν θελήσει να παίξει κάπου ο Λιβάγια μέχρι το καλοκαίρι, αυτό θα μπορεί να το κάνει μόνο στην Κροατία…

Επομένως, από τη Δευτέρα, ο Μάρκο Λιβάγια, είναι ελεύθερος ποδοσφαιριστής και δεν δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι με την ΑΕΚ η οποία γλιτώνει περίπου 500.000 από αυτή τη συμφωνία. Βγαίνοντας κερδισμένη, με δεδομένο πως ο Μάρκο Λιβάγια δεν υπολογιζόταν μέχρι το τέλος της χρονιάς ( και το τυπικό τέλος του συμβολαίου του)από τον Μανόλο Χιμένεθ λόγω της εξέλιξης με τη μη ανανέωση και η παρουσία του στα Σπάτα ήταν περισσότερο τυπική.

Κι αφού έλυσε την συνεργασία του αναίμακτα με την ΑΕΚ, ο Μάρκο Λιβάγια βρήκε κατευθείαν ομάδα, αφού η Χάιντουκ, ομάδα της πατρίδας του, τον απέκτησε μέχρι το τέλος της σεζόν. Να θυμήσουμε οτι στην ομάδα από το Σπλιτ, ο 28χρονος Κροάτης αγωνιζόταν και πριν 10 χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως παρόλο που ο Μάρκο δεν ικανοποίησε την ΑΕΚ και τους οπαδούς της ειδικά την φετινή χρονια, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ΑΕΚτζής που να μην στεναχωρήθηκε από αυτή την εξέλιξη. Κι αυτό γιατί ο Λιβάγια δεν ήταν απλά αγωνιστικό κεφάλαιο την χρονιά που η μοναχοκόρη κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά φυσιογνωμικά και σαν attitude μες στις τέσσερις γραμμές, έδινε στην Ένωση μια πιο αλήτικη εσάνς.

Έπειτα από 3.5 χρόνια συνεργασίας λοιπόν, ο Κροάτης μύστης αφήνει την αγαπημένη του ΑΕΚ και δεν θα έχει απ’οτι φαίνεται την ευκαιρία να αποθεωθεί και να ακούσει το όνομα του στο καινούριο γήπεδο της Ένωσης στην Νέα Φιλαδέλφεια. Εκτός αν επιστρέψει πάλι καβάλα σε άσπρο άλογο, όπως έκανε 2 φορές μάλιστα ο ομόσταβλος του στην επίθεση της Λας Πάλμας, Σέρχιο Αραούχο. Τις συνηθίζει εξάλλου τέτοιες εκπλήξεις ο πρόεδρος.

Στα ίδια μέρη μπορεί και να ξαναβρεθούμε!

Best of internet