Quantcast

Στο χρηματιστήριο αναμένεται να μπει η εταιρεία με φούντες που επενδύει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Δουλειές με φούντες για τον Βρετανό Ζεν πρεμιέ

THE NEWSROOM

16 Φεβρουαρίου 2021

H Cellular Goods, η πάροχος καταναλωτικών προϊόντων με κάνναβη την οποία χρηματοδοτεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, άρχισε να δέχεται εντολές επενδυτών στο πλαίσιο της αρχικής δημόσιας εγγραφής της (IPO), στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Από την εγγραφή αυτή η εταιρεία του “Μπεκς” υπολογίζεται πως θα αντλήσει 8 εκατ. λίρες από το επενδυτικό κοινό. Κεφάλαια που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει για έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή νέων προϊόντων. Η εταιρεία ειδικεύεται σε προϊόντα φροντίδας δέρματος και αθλητικών τραυμάτων. Προϊόντα που φτάνουν στον τελικό χρήστη με την εταιρική γραμμή πώλησης και διάθεσης καθώς και από την ιστοσελίδα της.

«Υπάρχει τώρα παγκόσμια ζήτηση για υψηλής ποιότητας και βιώσιμης κατανάλωσης προϊόντα κάνναβης», δήλωσε ο CEO, Alexis Abraham.

Αφού άνοιξε στο επενδυτικό κοινό η αξία της εταιρείας εκτιμάται ότι θα εκτοξευτεί. Και θα διαμορφωθεί στα περίπου 20 εκατομμύρια λίρες. Ο Μπέκαμ είναι μεταξύ των μεγαλομετόχων της εταιρείας, με δύο ανθρώπους του στο ΔΣ.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως τα προιόντα που θα λανσάρει η εταιρεία, αναμένονται να γίνουν ανάρπαστα από μέλη και οπαδούς δημοφιλούς σελίδας που αρχίζει από Athens και τελειώνει με άραγμα στο πιο finest ράντομ παγκάκι με θέα την Αθήνα και υπό τους ήχους των Bong Da City.

Best of internet