Quantcast

Ιωάννα Κουσκούση από το Αμέρικα υστεριάζει στην κερκίδα, κριντζάρει τον Λεμπρόν, αποβάλλεται από το γήπεδο

Τα σκάγια πήραν και τον άντρα της

THE NEWSROOM

2 Φεβρουαρίου 2021

Απίστευτο περιστατικό στο NBA, στο ματς των Ατλάντα Χοκς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, με πρωταγωνιστή τον Λεμπρόν Τζέιμς. Κατά τη διάρκεια του τέταρτου δωδεκαλέπτου, υπήρξε επεισόδιο του «βασιλιά» με μια γυναίκα φίλαθλο (οι Χοκς είναι η μοναδική ομάδα στο ΝΒΑ που επιτρέπει την παρουσία λιγοστών φιλάθλων στα παιχνίδια της). Η γυναίκα ήταν έξω φρενών, ισχυριζόμενη πως ο Λεμπρόν έβρισε τον άνδρα της, με την ασφάλεια του γηπέδου τελικά να τους απομακρύνει.

Όπως ανέφερε η γυναίκα φίλαθλος σε βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Λεμπρόν έβρισε τον σύζυγό της στην κερκίδα και εκείνη τον υπερασπίστηκε. Τότε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο «βασιλιάς» της είπε «σκάσε, ηλίθια κ@@λα» και εκείνη του απάντησε «αν ξαναμιλήσεις στον άντρα μου, θα σε γα@@@@»!

 

Ο Λεμπρόν, αργότερα, σε σχόλιό του είπε: «Αγαπώ τους οπαδούς, αλλά δεν ανέχομαι αυτά από κανέναν. Υπάρχει μια γραμμή που δεν πρέπει κανείς να την περνάει. Απάντησε σε εμένα με ασέβεια, οπότε τους είπα να κάτσουν κάτω. Νόμιζα ότι μιλούσα σε πατέρα και κόρη, μέχρι που άρχισε να τον αποκαλεί σύζυγό της. Έμεινα έκθαμβος».

Από την πλευρά της, η γυναίκα παραδέχτηκε ότι υπερασπίστηκε τον άνδρα της, ενώ απάντησε και για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της, αφού τόνισε ότι αν ήταν απλά δίπλα του για τα λεφτά του, δεν θα τον υπερασπιζόταν.

Υπέροχο ζεύγος!

 

Best of internet