Quantcast

Μπαχαλοσατανιστές και vegan μάγισσες του Άγιαξ της Ηπείρου, σήκωσαν πανό με σαφείς αποδέκτες

Αν κάνανε κερκίδα χθες πάντως, πολύ πιθανό να γυρνούσαν σπίτι με πνευμονία

THE NEWSROOM

12 Ιανουαρίου 2021

Η αλήθεια είναι πως οι οπαδοί των Ιωαννίνων έχουν δείξει ουκ ολίγες φορές την ευρηματικότητα τους που αποτυπώνεται είτε σε πανιά, είτε σε τοίχους, αλλά στον χθεσινό αγώνα με τον Άρη ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Οι Γιαννιώτες φαίνεται να βαράνε απαλεψιές με τις καραντίνες, τα lockdown και τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας κι έτσι αποφάσισαν να σηκώσουν πανό, το οποίο αφήνει αιχμές για το κράτος και την επιλεκτικότητα που δείχνει. Πιο συγκεκριμένα το μήνυμα στο πανό γράφει «Αν είχε παγκάρι στην πόρτα, τώρα θα κάναμε κερκίδα».

Με αυτό τον καυστικό τρόπο, οι Ηπειρώτες μύστες, εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους σχετικά με το μη άνοιγμα των γηπέδων, την στιγμή που η ευαισθησία για άλλους θεσμούς στην Ελλάδα είναι έκδηλη. Μια πολύ δυνατή φωτογραφία με πολλαπλά μηνύματα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αλλά ταυτόχρονα πήρε και τα σπέκια για την ευρηματικότητα του.

Για την ιστορία Πας Γιάννενα και Άρης αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, σε έναν αγωνιστικό χώρο που πιο πολυ προσφερόταν για πρόσθια κολύμβηση και πεταλούδα, παρά για ποδόσφαιρο. Ίσως, αν όντως κάναν κερκίδα οι οπαδοί του Άγιαξ της Ηπείρου, με ένα παγκάρι στην πόρτα, να παίρναν δύναμη και οι παίχτες στον αγωνιστικό χώρο και το θέαμα να ήταν διαφορετικό.

 

Μπορεί και όχι..

 

Best of internet